Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

Tedy, nevím, co na to říct. Jen jsem vždy uznale pokýval hlavou. Ono se říká, že při volbách se mají volit ne ty velké strany, ale ty malé, nové neokoukané. Jenže když jsou všechny stejné, koho volit potom? Úplně se na ně vykašlat a zavést nový režim? A dá se se současnou situací vůbec něco dělat?

Podle mě by bohatě stačilo vymýtit korupci. Jenže ta tady bude, pokud se najde člověk, který má peníze a nekalé úmysly, a člověk, který je nemá a má moc. A pak už to jde jako lavina.

0 0
možnosti
PK

ale když vy to berete moc politicky.. smrtící koktejl si mícháme především sami sobě, nesváděl bych to na ostatní - média sleduji minimálně, filtruju tok informací ku mně - a nejde jen o politiku ale o všechny negativní informace, kterými média jenom hýří. Pak tu máme lhostejnost a závist - které ruku v ruce s věčným zastrašováním ze strany státu a úřadu vhání ověčky do náručí těch vámi zmíněných populistů. Kdo je ale svobodný a žije si po svém, zažije leda párkrát byrokratickou masáž při návštěvě úřadu, když už tam musí, ale jinak má život hezký a na nikom nezávislý.

2 1
možnosti
RK

trapné, ubohé, laciné, lživé, populistické, jako vždy pane Kříži....

2 5
možnosti
OK

Váženýpane. 25let se starám sám  o sebe. 21 letzaměstnávám svobodné občany svobodného státu. Nikomu z nich nevnucuji svůjnázor. Vaše desatero je směšné. Tato společnost pouze degraduje deficitem lidí.Lidí, kteří umí něco navrhnout a vymyslet. Na malém počtu schopných občanů senabaluje spousta parazitů.  Ale je to můjsoukromý názor. Pokud se Vám nelíbí,  respektuji.Přeji Vám skvělý den

3 0
možnosti
VD

"Téměř úplně zmizely rozdíly mezi jednotlivými partajemi, které se většinově natlačily k programům extrémní komunistické levice"

Takže program TOPky, ODSky nebo ANO je programem extremní komunistické levice.

V tom případě se ptám, jakou partají byla předlistopadová KSČ, nebo třeba VKS v SSSR 30. let, když tohle je extremní komunistická levice?

Ať se na mne nikdo nezlobí, když když vidím obézního podnikatele, jak píše, že tu žije pod vládou "extremní komunistké levice", tak se mi zvedá žaludek. To, co píše, je plivnutí do tváře lidem, kteří pod vládou skutečných bolševiků trpěli v Gulagu nebo v Jáchymově. Autor článku se s nimi nemůže srovnávat.

6 1
možnosti
JL

A nezapomeňme, že každá politika a vláda a stát jsou takové, jaké si je národ vytvoří. Čili vyčůraný český lid si vytvořil to co má. Není to nejlepší, ale ani nejhorší! tak třeba Ukrajina - chtěli byste tam bydlet? Já ne. Nebo Afrika...Sibiř....Indie....Ale prý v Chile je to docela komfortní, i v Mexiku je fajn, když se nepletete do cesty narkomafii. [>-]

1 0
možnosti

Je třeba spravedlivější společnost, národní a sociální spravedlnost, jako jeden muž musíme hájit naše zájmy! Marxismus = liberalismus, protilidové ideologie musí zmizet z politického spektra.

0 3
možnosti
JJ

Marxismus = liberalismus? Větší nesmysl jsem dlouho nečetl.

4 0
možnosti
Foto

Asi půjdem na zahradu, posbíráme jahody a dáme si je se smetanou. Lepší než pít, pardon číst, tyhle smrtící patoky. Dobrou chuť!

5 3
možnosti
AS

Díky takovým, jako jste vy, jsme v téhle pr.eli a ještě dlouho v ní budeme...

4 6
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz