Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

100% souhlas, karma a tleskám R^ mluvíte mi z duše, ostatně na svém blogu se z pozice starosty Vámi popsané skutečnosti snažím čtenářům přiblížit na konkrétních praktických příkladech

6 0
možnosti
ZK

Z13d31e57n15a 13K46o47č98í

27. 5. 2014 11:20

Nejhorší na tom všem je to, že nejvíce se na tom, co píšete podílela především ODS,

která se po prohraných volbách stáhla a za 20 let svých výsledků, činí za to odpovědné jiné. !!;-(

9 7
možnosti
RJ

Proboha, Vy jste snad žila na Měsíci

4 1
možnosti
JN

J61a21n 93N89o27v75á11k

27. 5. 2014 8:58

Dočetl jsem jen k bodu 4. ... Vůbec Vám nerozumím. Vám se nedaří? Nebo co je špatně???

Já vidím náš systém jako plný příležitostí, nepodniká se zde vůbec špatně. Začít podnikat je velmi, ale opravdu velmi snadné a rychlé, oproti jiným státům v EU, kde je byrokracie opravdu macatá - např. Itálie.

Jít na nějaký úřad už není tolik stresující jako před lety. Mizí množství lejster, nejsou fronty, úředníci jsou ochotní a nápomocní.

Zkuste asi ke každému bodu nahodit několik reálných případů ... jinak mi to připadá, že sice kritizuje jak jsou lidé závislí na státu, ale přitom Vám vadí, že to stát nezařídí jinak...

10 4
možnosti
KC

Společným jmenovatelem všech uvedených ne-kvalit je způsob myšlení, preferující vlastní blahobyt bez zásluh a odpovědnosti.

2 2
možnosti
JN

J86a18n 91N11o49v14á19k

27. 5. 2014 9:02

Říká se tomu životní standard. Ten je v Evropě na mega úrovni. Nevidím důvod, proč by si normálně pracující člověk (učitel, zdrav. sestra, prodavačka...) neměl chtít žít na úrovni Evropského standardu?! Proč by to mělo být jinak?

7 0
možnosti
PK

Dovolím si přidat jednu ingredienci... absolutní nezájem... I když se považuji za pravicově smýšlejícího člověka, tak jsem si před léty radostí poskočil, když byl "vykroužkován" Ivan Langer... Tehdy jsem si naivně řekl, že "už se to láme", věřil jsem, že konečně nastala doba, kdy jsme vzali mi, voliči, rozum do rukou a ukázažeme těm různým prospěchářským (s prominutím) vyčůrankům, zač je toho loket - jak jsem již podotkl, byla to naivní představa a vše se vrátilo více méně zpět. 

Teď jen můžu doufat, že má pravdu pan Pavel Dvořák o pár příspěvků níže a snad za těch 10 let se objeví nová elita. Pokud ano, tak jen doufám, že se toho ve zdraví dožiju.

A propó - pane autore, ode mne karma...

8 0
možnosti
RJ

Souhlas. Komunisti z KSČM, ČSSD a ANO 2011 mají celkem 41,3% hlasů. To nemá v Evropě nikdo. A kandidáti na eurokomisaře Telička a Mertlík byli oba členové zločinné KSČ!! ;-€Je to ostuda.

12 3
možnosti
MT

"...Nemoc natažených rukou je již tak rozšířená..."

Zapomel jste pri tom take na 'nemoc natažených rukou vladnich cinitelu a statu' i tech v opozici. I tech 'nevladnich instituci' a tzv. 'podnikatelu' a jinych 'vyvolenych' napojenych na statni penezovod. Tam se nejedna o tisice, ale o miliardy. Anebo take miliardy miliard...

5 0
možnosti
KL

nelze nez souhlasit, pridal bych jeste bandu analytiku, kteri jakykoli jiny vyvoj HDP nez rust v radu procent povazuji za katastrofu a media to samozrejme nalezite prezentuji.

2 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz