Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kříž, lustrační zákon fakticky zrušil 2.1. 1998 V Havel, když jmenoval premiérem, bývalého prominentního komunistu, agenta STB, člena LM a také největšího škůdce České ekonomiky J Tošovského. Porušil, tak zákony ČR a naplival na svůj presidentský Ústavní slib! V Havel měl a má masívní podporu medií, bohužel!

0 1
možnosti
Foto

Ano ano. Když ono je to všechno tak jasné a jednoduché, že. Havel byl sice zvolen komunisty, jenže jaksi po dohodě, že, ehm. Něco za něco. Standard. Jak řekl loni ,,PÉTˇA Čistý". Takový politický ,,deal". Že, ehm. Nemluvě o tom, že kam nemůže čert, nastrčí ženskou, nebo frátera, popř. obojí. Nakonec ani nehoda nemusí být náhoda. A tak z toho ti předtím a zárovenˇtitíž potom stále žijí. No a když to lidi chtěj, tak mi jim to dáme. Stčí jim vysvětlit, co chtěj a....Nic nového. No snad ta svoboda. Můžem si svobodně zanadávat. Třeba i na blogu. Zatím...:-/;-)

0 0
možnosti
Foto

Vtip je i v tom, což  v realitě asi moc vtipné nebude, že si ti evropští salónní socialističtí revolucionáři neuvědomují, že je může smést stejná vlna, jako smetla Janukoviče. Frustrovaných je mezi námi dost a dost.

4 0
možnosti

Velice pěkně napsáno. Jen je třeba nějak odstranit ty neustále vzrůstající nároky na různou snad i viceméně potřebnou pomoc. Touto problematikou jsou nadity volební programy všech a často i nesocialistických stran. Volič na to rád dá a minulost kandidátů na volebních listinách je druhořadá.

Když v roce 1989 byl stav takový, že komunisty naditý parlament zvolil v. Havla presidentem a to co je v článku nadpisem se neudělalo, tak je POZDĚ BYCHA HONIT.

Šlo jen o sametovou revoluci a hadí vejce zůstalo v porodním pelíšku a stále rodí.

3 0
možnosti

A30d46a93m 11S69t95a92v87a

24. 2. 2014 9:06

"......Měly platit pro všechny členy KSČ": Přesně tak! Ty, před 68. nevyjímaje. Anebo spíš, předně pro ně.

2 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz