Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Frustrát Kříž opět nadává na systém. Tentokrát na systém, ve kterém vládnou socani a ANO. Frustrát bude nadávat furt, protože frustrát je nespokojen furt.

Jen by mě zajímalo, jak současná vláda utáhla jemu coby živnostníkovi daňovou smyčku kolem krku. Já jsem živnostník také a nevšiml jsem si, že bych musel platit víc, než loni nebo před 5 roky. Procento je furt stejné - tedy 15%, daňové odpočty se nezměnily a dokonce se zatím nesáhlo ani na paušály, které chtěl před lety omezit jistý Šetřislav Kalousek - toho času nejlepší ministr financí ve vesmíru.

0 5
možnosti

Nadává, ale oprávněně,ANO je snad záměrem i provedením horší než blahé paměti VVčka a to je co říct...

Co se týče platby tak rpozdíl není ,co se týče utrácení za nesmysly a krmení milců včetně státních zaměstnanců tak ano.

Musíte totiž popřemýšlet nad otázkou zda deficit 70g+ nárůst quasimandatorních výdajů při takřka 5 % růstu hdp nevyvolá právě tlak na mzdové a daňové odvody v dobách, kdy růst nebude tak výrazný,nedej bože pokud náhodou dojde k recesi.

Státní zaměstnanci se totiž nepropuštějí,pouze přesouvají  - platí zde  nevýhodné kontrakty a smlouvy většinou kupodivu nejdou vypovědět,tzn návrat zpět pak není možný.

Ne nadarmo existují parkonsovovy zákony akumulace které tvrdí

Úředník stoupá v kariéře, jak přibývá jeho podřízených.

Každý úředník přidělává práci ostatním.

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz