Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J73a84r43o 43N23o83v82a64k

10. 1. 2015 22:48

Nahodou jsem narazil na clanek pana Krize, ktery mne velice pobavil.

Rad bych vedel kde pan Kriz tyto, pro mne prekvapive, informace, ziskal. Pral, bych si aby se Svedska nekdy prijel podivat. Uprimne ho do Svedska zvu.

Ziji ve Svedsku jiz 46 roku. Protoze jsem sem jednou prisel jako politicky uprchlik sleduji s velkym zajmem vsechny ty pristehovalske vlny, ktere prisly do Svedska po mne.

Vetsina z nich byla velice vydarena a pro Svedsko velky prinos. O tom svedci to, ze i kdyz je dnes zde vice jak  16% pristehovalcu, ma k nim Svedska verejnost vetsinou pozitivni pristup. ( v poslednich volbach strana, ktera chce omezit pristehovalectvi, ziskala 13%.)

Pri diskusich o pristehovalectvi a integraci zapomina pan Kriz jeden dulezity fakt. Uprchlici opousteji pouze zeme, ktere jsou nefunkcni, jsou temrz vzdy v opozici proti rezimu, ktery tam vladne.Navic rozhodnuti opustit svou domovinu vyzaduje znacnou davku rozhodnosti, podnikavosti a cilevedomosti.  Vetsina uprchliku je jistou elitou sveho naroda..

Prikladem toho je skutecnost, ze  skupina uprchliku z Iranu ma ve Svedsku vyssi vzdelanost a vyssi zamestnanost nez Svedove, coz je statsticky dokazano. Dekujeme za to  ajatolum

Ja, jako pracujici duchodce, mam s nimi nejlepsi zkusenosti. V nasi inzenyrske kancelari firmy Ramböll pochazi vetsina inzenyru mostniho oddeleni ze stredniho vychodu Kurdove, Iranci a Libanonci. Mostni inzenyri jsou slechta mezi inzenyry. 

Samozrejme je otazka integrace mnohem slozitejsi a ne jen pozitivni. na tuto diskusi mi pravidla "Ihned" nedavaji misto.

Jeste jedna otazka by potrebovala vysvetleni. Pan Kriz svuj, az komicky, popis hruz muslimske invaze vysvetluje tim, ze to je vysledkem vlady mutikultnich socialistu, vladnouci neobolsevicke verchusky. Mozna si mohl vsimnout, ze poslednich 8 roku vladly ve Svedsku pravicove strany, statni dluh a dane se snizily a zamestnanost zvysila.

Svedsko dnes patri k nejuspesnejsim ekonomiim v Evrope Na to aby jsme pomohli pri nejvetsi katastrofe mame.

0 0
možnosti
JC

Samopal do každé rodiny a na každé pracoviště. Dříve to bývaly plynové masky.

0 0
možnosti
PK

Z jedné totality jsme se probudili do další. Pak že se svět vyvíjí k lepšímu...

0 0
možnosti

Stačí tak málo. Nepouštět do našich domovů tu sebranku. Nepovolovat kdekoli v Evropě výstavbu mešit!!

8 0
možnosti
JR

J72a30n 10R58á53ž

4. 1. 2015 15:52

Použiji Vase slova: Evropská unie je pokrytecký hnus!

To, co dnes hlásají evropští socialisté o sociálním státu, musí obracet jeho autory, Adenauera a Erharda, v hrobě. Stejně tak to, co se děje ve Švédsku teď není to, co vytvořilo základy pro fungování sociálně přívětivého severského modelu fungování státu.

Sociální stát, v pojetí Adenauera a Erharda, je diametrálně rozdílný systém od neobolševistického systému, který instalovali v Evropě multikultutní internacionální socialisté!

7 0
možnosti
LH

Jednou jsem omylem zabrousila na fcb na stránku nějaké češky provdané za muslima která konvertovala,žijící zde v Čechách.S někým si psala a mě zarazila tato jejich konverzace,podotýkám bylo to v době zásahu policie v mešitě.Tuto větu si pamatuji a mrazí mě v zádech pokaždé když si na ní vzpomenu.ONI SE NÁS BOJÍ,UŽ SE TĚŠÍM AŽ NÁS TADY BUDE VÍC!

12 0
možnosti
MN

Sousední stát Libanon od pondělí zavede pro Syřany vízovou povinnost. Je to první pomoc pro neřízenou imigraci. Měli bychom se také co nejdříve "obrnit" alespoň vízovými povinnostmi vůči státům s islámskými emigranty.

6 0
možnosti
EP

A tohle jsou kdysi udatné severské kmeny, Vikingové a další.

3 0
možnosti
VH
JM

Vždycky rád vidím, když přijde nějaký diskutující, který za pomoci argumentů doplní, případně doplní autora blogu;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz