Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Dle videa na iDnesu tam mnoho etnickych Svedu pritomno nebylo, rozhodne vice bylo tzv. novych Svedu. Takze to bylo spis gesto od muslimu vuci muslimum s tim, ze se tam pripletlo par multikulti. O jednom pozaru jsou pochybnosi, ze byl zalozen umyslne. U dalsiho se objevila hypoteza, ze za pozarem muzou stat Kurdove, kterym se nelibi, ze v mesitach dochazi k radikalizaci a mladici pak odjizdeji bojovat v radach IS. Hned samozrejme media a vsichni zastupci ruznych organizaci, aby se neshodili a byli dostatecne cool, tak to odsoudili jako cin z nenavisti proti naboz. skupine. Podobne vykrikovani se stalo, kdyz byl na mesitu namalovan hakovy kriz. Je zajimave, ze kdyz se po par mesicich objevil hakovy kriz na synagoze, tak vsichni mlceli a nikdo to neoznacil za zlocinz nenavisti vuci nab skupine. Jasne, ze jsou takove ciny odsouzenihodne. Na druhou stranu je zarazejici to do oci bijici nadrzovani muslimum a rozdilne posuzovani totoznych precinu vuci ruznym nabozenskym skupinam.

9 0
možnosti
BD

Kdyby žil autor před válkou a napsal to v Německu o židech,tak by to mělo postupně stejný účinek, jako jiné projevy. Mnoho pravičáků se jen maskuje, protože otevřené přiznání k rasismu a fašismu se v Česku prozatím ještě nenosí. Ale taková strana pana Okamury již k tomu hezky našlápla.Tón konfrontací nikdy nic dobrého nepřinesl a nepřinese.

0 21
možnosti
JM

Vaše čest, pane, je jen ve Vašich rukou. Pokračujte dál;-D

3 0
možnosti
RE

Odin se musí obracet ve Valhalle!:-)

5 0
možnosti
VV

Dobrý den , kolega je ve Švédsku pracovně už čtvrtým rokem a podle jeho osobního pozná se už obyvatelé brání , trochu jak ŠVEJK ale už to běží

8 0
možnosti
SS

Nevim, podle mne se moc nebrani. Diskutuji na flashback a zastupitelstvo v nekterych mestech nechce prijimat vice uprchliku, popr se prijmu uprchliku postavi obcane, ale tak nejak nevyrazne. To je vse. Zadne demonstrace nebo petice.... Navic, mozna je nekolik jedincu proti islamizavi, ale ti jsou udupavani armadou tech, kterym byl multikulti propagandou vymyt mozek. Svedsko je ztracene.

11 0
možnosti
MP

Ano, popsal jste to dobre, myslim, ze podobne zacina ten odpor byt v Evrope znat vic a vic, i u nas a bohuzel, protoze tradicni strany nejsou schopny toto tema uchopit, muze to vest i k totalite z druhe strany. Tak snad se jeste probudime a budeme to resit sice radikalne, ale stale jeste v prostoru demokraticke spolecnosti. Pouze bych (jenom muj nazor) doporucoval clanky na takto zavazne tema psat az po nejake chvili, kdy opadne to prvotni nastvani. Mne treba ta forma s prilis mnoha sprostymi slovy odrazuje a mozna i mnoho dalsich lidi, kteri ale treba to tema citi podobne nalehave. Mejte se.

3 3
možnosti
SB

Pane Přikryle, jak chcete články proti muslimskému pronikání do Evropy psát s časovým ostrupem?

Časový odstup je možné zachovat vůči něčemu jednorázovému. Třeba vůči zvolení Zemana prezidentem, vůči neúspěšnému vystoupení našich hokejových juniorů na právě probíhajícím mistrovství světa příslušné věkové kategorie apod..

Ale jak chcete zachovat časový odstup vůči něčemu, co probíhá pomalu, ale nepřetržitě?

10 0
možnosti
SB

Tato totalita, která už pomalu začíná, bude horší než ta Gottwaldova.

Za prvé proto, že Gottwaldova totalita byla v podstatě pouze politickou záležitostí a nikoli záležitostí civilizační. Většinu hodnot, které vyznává evropská kultura již celá staletí. komunistický režim vyznával také. Například poctivou práci. Komunisté sice tuto hodnotu částečně zprofanovali tím, že o ní hovořili horem dolem, ale kromě toho zprofanování nelze úctě k poctivé práci nic vytknout. Nebo znásilnění ženy bylo stejně trestné za Gottwalda, Novotného nebo Husáka, jako kdykoli předtím nebo kdykoli potom, Znásilněnou ženu nečekalo veřejné bičování. Prostě komunistický režim porušoval civilizační zásady z nějakých 10%, ale 90% hodnot té doby bylo zcela nezávislých na politickém zřízení.

Za druhé proto, že komunismus zdaleka nevstoupil do života lidí tolik, jako muslimská ideologie. Když se dcera komunistického funkcionáře zamilovala do bezpartijního mladého muže, soudruh otec mu ji klidně dal a ani v nejmenším neměl v úmyslu iniciovat proti vlastní dceři vraždu ze cti. Možná by raději vedle ní viděl mladého soudruha než mladého bezpartijního, ale ani ti nejvyšší straničtí funkcionáři z toho nedělali klíčovou otázku cti nebo hanby celé rodiny. A to hovořím o vysokých stranických funkcionářích, zatímco na druhé straně vraždy ze cti páchají i zcela obyčejní muslimové. 

Za třetí proto, že politický režim lze svrhnout, nebo se vždy po čase přežije a přejde v něco jiného. Sice po něm zůstanou četné tragedie, popraveným už život nikdo nevrátí, ale přeci jenom je to záležitost sice dlouhodobá a bolestná, avšak přeci jenom dočasná. 

Jakmile však, do země přijdou stovky tisíc přistěhovalců, není to dočasné, je to trvalé.

25 0
možnosti
Foto

Brilantně vyjádřeno R^

0 0
možnosti
MT

Je nejvyšší čas se bránit ! Zatím aspoň nevolit ty, kteří to svinstvo podporují ! [>-]

19 0
možnosti
PH

Problémem je, že to podporují téměř všichni, nikdo nechce jít proti proudu.

3 4
možnosti
MT

Hrůza mě jímá když vidím jak a v co se všechno kolem mění. Jaksi mám z budoucnosti větší obavy než před 1989...

20 0
možnosti
JM

Ano, přesně, opravdu se začínám bát.

10 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz