Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

pane autore .... vyjádřil jste DOKONALE i můj názor - ale ještě MNOHEM lépe;-D;-D.Děkuji ,,,, a samozřejmě karmaR^R^

2 0
možnosti
Foto

I88v83o 36C58i90l87i81c64h

12. 8. 2014 11:55

Připojuji se R^

0 0
možnosti
Foto

Ve slušné společnosti by nikomu nemělo být dovoleno získat majetek jiným způsobem než původním převzetím vlastnických práv k dříve nikomu nepatřícím věcem prostřednictvím výroby a nebo dobrovolné směny , nikdo by neměl mít oprávnění k zdaňování a vyvlastňování. Navíc nikdo nesmí být oprávněn zakázat komukoliv dalšímu používat jeho majetek, aby mohl vstoupit do jakéhokoliv produkčního oboru chce a konkurovat tak komukoli se mu zlíbí.

1 0
možnosti
PF

P39e31t81r 86F17o87j19t71í69k

11. 8. 2014 16:47

Já bych trochu rozlišoval mezi drobnými podnikateli tapetáři, podlaháři, pokrývači a mezi "prodejci" levných energií, pojištění, která jsou pro 99% populace nevýhodná, různými finančními poradci a podobně.

2 1
možnosti
Foto

A pročpak?   Chcete je nějak regulovat?

0 0
možnosti
MK

Drobný podnikatel např. živnostník, by měl mít co nejednoduší  účetní a na to navazující daňovou evidenci. Zákonné zdravotní pojištění by mělo hrazeno paušálem ve stejné výši a to u všech fyzických osob pouze VZP a ten,  kdo není spokojen s poskytovanou péčí ať se připojistí (u libovolné pojišťovny).  Rovněž tak sociální pojištění by mělo mít dolní strop opět pro všechny lidi stejný. No a máme vyřešen "Švarcsystém".  Živnostník by se měl věnovat své činnosti (výroba, služby) pouze s nejnutnější administrativou a ne živit nesmyslnou statistikou, či plněním zbytečných  předpisů hordu úředníků od (zrušených, ale stále existujících) okresů až po  darmojedy z EU.

8 0
možnosti
RM

Korporativní (euro)fašismus. Rok 2003 Vladimír Špidla. Neštěstí tohoto národa.

4 0
možnosti
VH

Snadná odpověď: Štvanou zvěří nejsou všichni ti, kteří ze státem na daních vybraných peněz spokojeně žijí !!!

2 0
možnosti

Ano, je to v tomto mafiánském státě strašné!

Jako praktický lékař bych měl patřit ke střední vrstvě, k té vrstvě nejvíce pronásledované a znejisťované. Jsem rád, že jsem konečně dosáhnul důchodového věku. Pod tou spoustou výhrůžek a pokut se nedá dál pracovat. Bohumír Doul se zastřelil v kanceláři VZP. Já to naštěstí dotáhnul do penze. Kdybych byl mladší, emigroval bych. Nesvoboda lékařů léčit své pacienty podle jejich potřeb a neodpověnost za proplacení zdravotní péče ze strany pacienta, pojišťoven a státu je deptající!

1 0
možnosti
Foto

Kdo v tomto státě není štvanou zvěří ?

1 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz