Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

pane autore .... vyjádřil jste DOKONALE i můj názor - ale ještě MNOHEM lépe;-D;-D.Děkuji ,,,, a samozřejmě karmaR^R^

2 0
možnosti
Foto

I95v98o 64C58i82l80i26c69h

12. 8. 2014 11:55

Připojuji se R^

0 0
možnosti
Foto

Ve slušné společnosti by nikomu nemělo být dovoleno získat majetek jiným způsobem než původním převzetím vlastnických práv k dříve nikomu nepatřícím věcem prostřednictvím výroby a nebo dobrovolné směny , nikdo by neměl mít oprávnění k zdaňování a vyvlastňování. Navíc nikdo nesmí být oprávněn zakázat komukoliv dalšímu používat jeho majetek, aby mohl vstoupit do jakéhokoliv produkčního oboru chce a konkurovat tak komukoli se mu zlíbí.

1 0
možnosti
PF

P91e48t52r 24F62o66j66t88í96k

11. 8. 2014 16:47

Já bych trochu rozlišoval mezi drobnými podnikateli tapetáři, podlaháři, pokrývači a mezi "prodejci" levných energií, pojištění, která jsou pro 99% populace nevýhodná, různými finančními poradci a podobně.

2 1
možnosti
Foto

A pročpak?   Chcete je nějak regulovat?

0 0
možnosti
MK

Drobný podnikatel např. živnostník, by měl mít co nejednoduší  účetní a na to navazující daňovou evidenci. Zákonné zdravotní pojištění by mělo hrazeno paušálem ve stejné výši a to u všech fyzických osob pouze VZP a ten,  kdo není spokojen s poskytovanou péčí ať se připojistí (u libovolné pojišťovny).  Rovněž tak sociální pojištění by mělo mít dolní strop opět pro všechny lidi stejný. No a máme vyřešen "Švarcsystém".  Živnostník by se měl věnovat své činnosti (výroba, služby) pouze s nejnutnější administrativou a ne živit nesmyslnou statistikou, či plněním zbytečných  předpisů hordu úředníků od (zrušených, ale stále existujících) okresů až po  darmojedy z EU.

8 0
možnosti
RM

Korporativní (euro)fašismus. Rok 2003 Vladimír Špidla. Neštěstí tohoto národa.

4 0
možnosti
VH

Snadná odpověď: Štvanou zvěří nejsou všichni ti, kteří ze státem na daních vybraných peněz spokojeně žijí !!!

2 0
možnosti

Ano, je to v tomto mafiánském státě strašné!

Jako praktický lékař bych měl patřit ke střední vrstvě, k té vrstvě nejvíce pronásledované a znejisťované. Jsem rád, že jsem konečně dosáhnul důchodového věku. Pod tou spoustou výhrůžek a pokut se nedá dál pracovat. Bohumír Doul se zastřelil v kanceláři VZP. Já to naštěstí dotáhnul do penze. Kdybych byl mladší, emigroval bych. Nesvoboda lékařů léčit své pacienty podle jejich potřeb a neodpověnost za proplacení zdravotní péče ze strany pacienta, pojišťoven a státu je deptající!

1 0
možnosti
Foto

Kdo v tomto státě není štvanou zvěří ?

1 1
možnosti