Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krasne napsano! Pan Ruzicka, pan Sekl i pan Ksir se zhodli take, ze clanek je ukazka nasich problemu. Jen jeden aspekt tohoto clanku i diskuze chybi. Jak to vse napravit? Panove, mate nejakou ideu? Dokazete formulovat napravu bez nejakych frazi? Zkuste to! Aspon tato konverzace bude ucelna.

1 0
možnosti
Foto

Vydat se opačným směrem a to posilováním svobod jednotlivce v daném systému a důraz položit na důsledném dodržování přirozeného práva.

1 0
možnosti
Foto

Krásně jste se poránu nas...štval. Tleskám.

3 0
možnosti
Foto

Prakticky se vším lze souhlasit - tedy lépe řečeno nesouhlasit s oněmi zadarmodrahými korytáři. Vše už bylo x-kráte popsáno , pojmenováno včetně konkrétních jmen korupčníků či příjemců neoprávněných dotací či úvěrů leč..... co dál ?

Jeden nejspravedlivější ze spravedlivých , vynálezce pojmu zlojed a zakladatel jakési nadace ztratil zájem , boural s alkoholem , staví sídlo za pár desítek miliónů kdesi na Šumavě......, jiný zas , z Holešova , je zase pro smích.......další - miliardář , t.č. financministr se chlubí lepším výběrem daní - snad nejen pro snadnější dotování jím vlastněných podniků......

Je to asi běh na dlouhou trať , vybudovat spravedlivý stát , ve kterém by bylo radost žít.Nebuďme ale zas příliš frustrovaní , život máme každý jen jeden a mnohé státy jsou na tom mnohem hůře.:-)

4 0
možnosti
Foto

Stát je lístek do pekla státního otroctví a státních válek.

6 0
možnosti
Foto

Dokud společnost k řešení společenských problémů bude hledat zdroje pomocí trestných činů, je společnost v delším časovém horizontu odsouzena k zániku.

4 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz