Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Krasne napsano! Pan Ruzicka, pan Sekl i pan Ksir se zhodli take, ze clanek je ukazka nasich problemu. Jen jeden aspekt tohoto clanku i diskuze chybi. Jak to vse napravit? Panove, mate nejakou ideu? Dokazete formulovat napravu bez nejakych frazi? Zkuste to! Aspon tato konverzace bude ucelna.

1 0
možnosti
Foto

Vydat se opačným směrem a to posilováním svobod jednotlivce v daném systému a důraz položit na důsledném dodržování přirozeného práva.

1 0
možnosti
JL

Pane Ksir, Mate ideu jak toho dosahnout? Konkretni kroky! To co jste napsal, je to co jsem nechtel. Fraze. Jen jeden maly nastin z vasi odpovedi me trochu uspokojuje. Svoboda jedince. V me mysli je to prave jedinec, ktery muze byt tim novym cinitelem v nove strukture vedeni a rozhodovani. (s dobrou kontrolou). Dobry nastin, ale zabil jste jej hned dalsimi dvema slovy. V danem systemu. V dnesnim systemu NEMUZETE dosahnou to, o cem hovorite. Jiz 21 let se o to snazi ustanovene strany, strany nove , ale vysledek je stejny.

Prosim, pane Ksir, nezlobte se za ma uprimna slova. To co jste navrhl, je presne to, o co se snazim novym myslenim prinest. Osobne mam prestavu o krocich, ktere je treba udelat. Snazim se dozvedet od diskutujicich, jake oni chteji ty kroky ucinit.

0 0
možnosti
Foto

V daném systému  se lze pokusit  volit například Svobodné.

1 0
možnosti
JL

Nesouhlasim s timto systemem. Presto vam preji mnoho uspechu s vasi stranou. Doufam, ze neskoncite jako ty ostatni strany. Jenom Kanada v nynejsi dobe dosahla nadpolovicni vetsiny jedne strany. Neverim, ze v ceske politicke situaci se to podari treba Sobodnym. Jinak musite uskutecnit "koalici" A ta vam zabije vase sny. Vsak "Good Luck"!

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz