Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nejdrive je treba zumpu vykopat a priznejme si, ze jednim z predaku kopacu byl prave VK

3 6
možnosti

A hele komouš je tu zase, aby nám nab..l svoje poučkyRv

0 2
možnosti

Tohla předehra je jen ranní rozcvička….. Až se otevřou PUSINKY a vyhrnou rukávy – tak teprve začíná česká komedie. Kdo bude platit každý kousek cirkusu, křičí principál ? No …, kdo ??

Chtěli jste demokracii – tak ji tu máte v takovémto provedení….

Zaplatit – lide prostý !!! Vy 1 tisíc a Vy za něm už to máte za 3 tisíce !!!

0 0
možnosti

Můj názor je, že žaloba je skutečně naprosto neadekvátním řešením, a že se ve výsledku naopak obrátí proti iniciátorům, protože ÚS ji smete ze stolu a vlastně tak dá za pravdu Klausovi.

Zároveň si ale myslím, že kdyby Klaus řekl něco ve smyslu toho, že některé body amnestie (samozřejmě článek 2) měly např. nešťastný dopad. Bylo by to chápáno jako omluva a určité vyražení zbraně z rukou neochvějných bojovníků typu pana Dienstbiera mladšího. Tady se dle mého některé Klausovy povahové rysy (neschopnost přiznat chybu) opět ukázaly jako škodlivé (tentokrát se ale otočily proti němu).

Jsem rád, že Klaus končí. Prvních 7-8 let bylo dobrých, ale v současné chvíli je každý dobrý krok vyvážen rozapčitostí či přímo nepochopitelným činem. Stejně tak bych byl ovšem rád, kdyby v politice skončil pan Dienstbier, protože s ním nás ještě můžou čekat opravdu "velké" věci...

9 3
možnosti

problem je, ze na prezidneta neni jine paky krome velezrady

Mozna se jeste da znesvepravnit

2 0
možnosti

kriz sklouzava do lumpenpsani.. prestavam si myslet ze jde o slusneho cloveka

3 11
možnosti

se obavam, ze to nejde poznat, zvlast, kdyz je spousta lidi fakt uz nas.....

0 0
možnosti

M30í48l46a 59Š13u12l58a

5. 3. 2013 10:40

.. to je jen začátek, teď to půjde fofrem .. levicový prezident, levicový Senát, levicový Ústavní soud a levicová Poslanecká sněmovna .. za světlými zítřky s ohněm v srdci, kladívkem v ruce a píchačkou v kapse .. a to by v tom byl čert, aby to lepší příští nebylo příště lepší .. 

.. karmič R^

15 6
možnosti

5. 3. 2013 10:56

Mohl byste sdelit nejaky pravicovy cin, ktery kdy Klaus spachal? Kecy vyjimaje.

4 6
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz