Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O komunisty v tomto případě vůbec nejde. Došlo hlavně k poplivání památky Jana Palacha tím, že se vůbec takový zákon projednával, protože zákony typu "Václav Havel se zasloužil o..." jsou jen zasí.áním Sbírky, jejímž cílem je určovat, co se smí a co nesmí. Poplivání spočívá navíc v tom, že jedni i druzí jej zneužívají k sebezviditelnění.

1 4
možnosti
PJ

P17e91t45r 64J27a64n66s94k60y

10. 2. 2013 15:48

pane mrazku nebudte na pana krize tak prikry.. kazdy mame sve chyby

8 0
možnosti
Foto

Asi máte pravdu pane Jánský, nebudu to řešit přes blogerskou diskuzi. :-)

7 0
možnosti
Foto

Skvělý popis toho, co tady stále 55% národa nemůže zaboha pochopit ... Stalinista a jeden z nejhorších komunistů, co ta zločinecká banda v KSČM má, si tu dovolí brát do své nevymáchané huby člověka, kterému se nerovná ani po výši podrážek ... Člověk se až zaliká hnusem, kam až si bolševici dovolí zajít. Grebeníček, Ransdorf, Semelová .. To jsou jéna, která by měla být už jen někde v soudních spisech a ti lidé by měli být někde ve vězení. Tato společnost je opravdu vážně nemocná, když něco takového strpí ...

5 9
možnosti
MN

a co by jste jim pane Vanku kladl za vinu, ze maji svuj nazor? Ale to jste potom clovek totalitne smyslejici. Vam nevyhovuje demokracie pro vsechny vam by vyhovovala jen ta pro sebe sama - ale to potom neni demokracie, ale diktat. Nevim jestli jste si ten Grebenickuv projev poslechl a jestli ano, pak bych rad vedel, co jste na nem shledal nepravdiveho ci odsouzenihodneho. To, ze rekl ze je omylem vydavat Palachovu obet za protest proti totalitni komunisticke strane? - v tom se nemylil. Jestli chcete tvrdit, ze ano, pak by jste si mel precist knihu pana Blazka - Pochoden c.1, ktera je studii specialne se venujici Palachovi a doctete se v podstate totez, celkem si troufnu tvrdit, ze Grebenicek cerpal prave z teto historicke publikace - a verte ze to neni ze stranicke knihovnicky! Nektere reci pani Semelove pokladam taky za hloupe  a o Randsdorfovi jsem neslysel ani nepamatuji takze nevim, jen vim ze to je ohromne sectely clovek ale zadne kontroverzni jeho vyroky neznam takze je ani nemohu posuzovat!

9 2
možnosti
Foto

Přátelé, díky za upozornění.

Tak koukám, že si mě ten prodavač rudých maňásku  zase bolšansky vzal do huby, i když jsem byl od počítače 150Km daleko. Tak si počkám na reakci a pak si (zatím) na blogu "pokecáme". :-)

8 3
možnosti
Foto

A pozor, pan "velkopodnikatel" osobně! Zajímavé, že ze stejné IP adresy jako pan Holík ... asi mají kluci náhodou stejné připojení a asi přítel Holík upozornil přítele Mrázka. Měli by si to lépe zkomunikovat a vypilovat organizační strukturu... 

No vidím Mrázku, že hanba vás nefackuje, trapnost jste nepobral a lejna, ve kterých se zde vždy vyválíte, po vás rychle stečou. Tak do toho a nezapomeňte se vždy správně přelogovat, víte, že s tím máte problémy stejně jako s tou proklatou IP adresou.

3 9
možnosti
Foto

Trapný, hysterický výkřik pravicového voliče, který vidí, že se jeho režim ekonomicky hroutí. Režimu škoda není, nepadne-li na jaře dobře, padne-li do švestek, ještě líp R^

11 11
možnosti
Foto

Můj režim je svobodná společnost s minimálním státem a volný, neregulovaný, nedotovaný trh. Takový režim zde není ani zdaleka. Zažíváme pravý opak. Byrokratický přeregulovaný a předaněný eurosocialismus. Ano, ten se hroutí. Rozdíl mezi námi dvěma je, že já si přeji uvolnění stávajícího a vy, tak nějak po bolševicku, ještě větší utažení šroubů, které by mělo vyřešit neodvratný pád do propasti. Jenže to bychom se historickou smyčkou vrátili někam do 50. let minulého století. To by bylo podle vás lepší?

5 11
možnosti
MK

Palach se upálil proto, že pročištěné vedení strany i státu začalo pomalu okrouhávat to, co bylo dosaženo za sedm měsíců Pražského jara. Zhruba jste to řekl v komentáři dole, pane Kříži.

.

Jenže - Palach nebyl antikomunista a už vůbec ne pravičák: byl doslova oslněn těmi možnostmi, které se začaly ukazovat za Jara a nesl těžce, jako mnoho lidí, onen plíživý návrat sovětského modelu. Grebeníček tedy chybně formuloval ten svůj výrok, že Palach neprotestoval proti totalitnímu komunistickému režimu, přičemž ale zjevně myslel to, že neprotestoval proti tehdejší  reformní KSČ a jejímu vedení, jak ostatně vyplývá z jeho další řeči.

.

Z jeho projevu ale nelze odvodit, že by "znevažoval" Palachovu oběť, i když se ukázala - dodávám já - s ohledem na prokázaný národní charakter za normalizace ale i po sametu jako úplně zbytečná. To je další z mediálních lží a kampaní, které vám, pane Kříži, kupodivu nevadí. Komunisti nemohou za současný marasmus, jak neustále točíte kolem dokola, za ten je odpovědná česká pravice a s ní spojená média.

13 7
možnosti
Foto

Pane Kodete, Grebeníček je fanatik posedlý mocí a jeho slova nebyla nijakým chybně formulovaným výrokem, ale jasně promyšlenou lží, která je komunistům vlastní. Demagogicky tím ospravedlňoval vlastní existenci a parlamentní přítomnost soudruhů z KSČM, neboť oni jsou přece taky takovými "reformními" komunisty, kterým Honza Palach přeci fandil, ne? To mělo být hlavním sdělením jeho projevu mezi řádky. On velice dobře ví, proč to říká a velmi dobře ví, že mu to stále více lidí žere i s navijákem.

6 13
možnosti
MD

Tech tragedii pro lidi je vice. Grebenicci stejne jako tento clanek. Je mi lito.

Jen nenavistny krik z obou stran rozdelujici svet.

12 8
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DD

To, že komunisti jsou pořád ve sněmovně, či že jim preference stoupají je vinou "demokratických" stran (ODS, TOP 09, VV, ČSSD atp.). Hodně voličů je znechucených tou hrůzou, která se v PS děje a volit prostě nejdou.

Otázkou zůstává, jaký význam má povýšit den, kdy si připomínáme upálení Jana Palacha na den významný. Dovolím si tvrdit, že žádný, protože si ho připomínáme i bez toho "povýšení" a státní svátek z toho asi nikdo udělat nechce, protože stát by přicházel o daně. Z těchto a mnoha dalších důvodů je to pouhá exhibice poslankyně Černochové;-O

6 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Tím větším zločinem je snaha přivést takovouto společnost na jedině správnou cestu.

11 3
možnosti
Foto

Největší tragédií demokracie je to, že je nutné dát slovo i podobným existencím, jako je M. Grebeníček. Jeho otec - sadistický bachař - se demokracii smál tím, že 7 let posílal omluvenky k soudu a současně ryl na zahrádce. Jeho geny se v synovi uhnízdily velmi dobře a současné výblitky v parlamentu jsou dalším vysmíváním všem, kteří nejsou jako on. Možná by nebylo špatné zavést třeba na jeden den to, co bolševik považuje za princip soužití - tedy třídní boj. Možná by po několikahodinovém "výslechu" pochopil svůj životní omyl. Bohudík to nemůže nastat a tak budeme zaplavováni podobnými projevy ještě pár let, než nositelé této ideologie zmizí přirozeným vývojem. 

Pane Kříži R^

12 14
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz