Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J91o64s54e69f 68K61o13z89e95l

12. 1. 2019 18:12

Soudruzi kapitalisti to berou ve velkém, ti rozkradou fabriky, banky, dokonce celá sídliště. Kam se na ně Klinikáři hrabou.

0 1
možnosti
JK

J41o29s90e28f 84K14o30z91e27l

12. 1. 2019 18:08

Plný souhlas, akorát snad jen tolik, že soudruzi kapitalisti ukradnou celá sídliště o mnoha tisíci bytech- Bakala,rozkradou co můžou banky,fabriky.....

0 0
možnosti
DR

S tím že tam aktivisté nemají absolutně co pohledávat a já osobně bych je odtud vyrazil už dávno, nebyl bych tak hodný jako SŽDC, souhlasíme určitě skoro všichni.

Ovšem proč tuhle věc obalovat těmi nesmyslnými kecy o komunismu, to ví nejspíš jen pan autor sám.

0 1
možnosti
MS

R^ Myslím si, že kdyby SŽDC poslala do své budovy partu bouchačů, hned by bylo po sporu a veřejnost by si našla jiné zbytečné téma k diskutování.

Strana Zelených svou podporou jasně a srozumitelně prokázala, že toleruje prokazatelné porušování zákona a ignorování výroku soudu a tudíž se nemůže řadit k demokratickým stranám.

1 0
možnosti
JS

Lituji, ale domnívám se, že za komunistů by takový borde.l nebyl možný. Celá ta situace vyplývá z toho, že magistrát potřeboval zelené a předseda zelených, současný majitel jakéhosi zámku, byl synem pana ministra obrany.

0 0
možnosti
VT

Uvidíme, uvidíme, fandím majiteli budovy. Ale - z vlastní zkušenosti - každé usnesení má na konci poučení o možném odvolání, dovolání, odporu či námitce a další možné, nevyjmenované obstrukce. Vše zákonné. Někdy ta spravedlnost nejen že je slepá, ale často asi také chromá, snad až bezmocná....:-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz