Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celé to máte "Upside Down", tedy otočené nohama vzhůru. Pokud Západ nějaké provokaci uvěřil, tak jen proto, protože chtěl. Protože se to prostě hodilo.

13 0
možnosti
KP

Cituji z Vaseho blogu "Muze byt Trump takovy idiot aby bez dukazu spustil treti svetovou valku?" Trump nepotrebuje presvedcovat sam sebe o dukazech k divadlu ,ktere pripravil aby ukazal svoji rozhodnost. To divadlo a nasledny operetni utok byl pripraven pro lidicky, kteri se zavrenym okem a zacpanym uchem potrebuji nalehave verit, ze preci Trump neni takovy idiot...., takze chemicky utok, ktery jen tak pro nic za nic provedl zlotrily Assad musi byt skutecnosti. Rv

6 1
možnosti
Foto

Ale no tak, video je úplně ukradený. Nebudu rozepisovat podrobnosti, ale Úmluva o zákazu chemických zbraní stanoví procedury, jaké sankce nastupují v případě zjištění jejího porušení, včetně použití chemických zbraní proti vlastnímu obyvatelstvu. A mezi těmito sankcemi není bombardování území účastníka úmluvy tomahavky atd. jinými státy. Teprve poté, co by se obrátily orgány signatářů Úmluvy na Mezinárodní soud v Haagu a ten by pověřil RB OSN, tak by snad bylo možné použít Modré přilby po jejím souhlasu.

V tomto smyslu porušily USA, GB a Francie mezinárodní právo, staly se agresory.

19 1
možnosti
LT

To by ovšem nesmělo mírumilovné Rusko šestkrát v RB OSN vetovat snahu o provedení inspekce chemických zbraní v Sýrii. A opravdu si myslíte, že by ruský zástupce v RB schválil nasazení modrých přileb? A Úmluva, kterou jste jistě četl, je vymáhána Konferencí států, případně její výkonnou radou, která předkládá podněty přímo RB OSN. Soud v Haagu je pro vymáhání této úmluvy irelevantní. Váš ruský právník vám to potvrdí. :)

1 0
možnosti
JK

A já bych s Vámi souhlasil. Díky za článek.R^

3 4
možnosti
RK

Zkuste mrknout na článek s názvem:

"Macronovým superdůkazem o chemickém útoku v Dúmě bylo video kolující na internetu"

Takže tolik k rusofilům.

20 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz