Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase jeden s narkem nad minulosti. Pan Kriz se zarazuje se svym clankem do armady tech placicich.

Pane Krizi, dokazete napsat take clanek s malym resenim? Nebo s velkym. Nebo jste stejny, jako ta armada uknucenych cechu, kteri nic jineho neznaji?

S jednim postrehem s vami souhlasim. Mame na politicke scene nove hrace. (mimo prezidenta). System je vsak stale stejny. Tak se jen zmeni oznaceni vysledku. Nebude se tomu rikat kradez, ale MALA DOMU!!!

0 0
možnosti

Vemte nohy na ramena a utíkajte odsud co Vám budou síly stačit. Případně to poraďte všem voličům stávajících stran a sám zůstaňte.

2 2
možnosti
Foto

Nechtěl byste naopak Vy zkusit výlet východním směrem? Aspoň na zkušenou.

4 1
možnosti
Foto

Já jsem ten nevzdělávatelný idiot, za tu vymočenou svini bych se nepovažovala, takže nevím, co chcete. Máte se dobře.

Vzpomeňte si, že jsme za minulé vlády takřka denně viděli na obrazovce pana Ibeheje, který nám oznamoval, koho zase vedli v řetězech proto, že něco ukradl nebo zpronevěřil, či vzal úplatek.To za vlády p. Babiše zmizelo,

V KSČ bylo před revolucí hodně lidí, seděla jsem na pracovišit se čtyřmi. A kde

myslíte, že jsou? Krkem jim zakroutit nešlo, takže žijí mezi námi a mají se stále dobře.

Babiš udělal dosti pořádek a vláda i v nedůvěře musí vládnout.

Koho byste tam chtěl - Kalouska? Pospíšila, mluvku Fialu, nebo tu hysterku Němcovou? Vždyť ti nic nekdokázali, jen se hřát v křeslech.

5 14
možnosti
Foto

Babiš udělal dost pořádek ;-D;-D;-D;-D Vy máte smysl pro humor. Myslíte tím, že si hrabal pro své firmy miliardy a zasedal si na konkurenci ??? To je ten pořádek. Svatá sprostoto.;-D;-D

12 3
možnosti
Foto

Dokonce se nám komunističtí fízli dostali do nejvyššího velení NATO.

Bývalý komunista generál Petr Pavel by mohl vyprávět ...

4 12
možnosti
Foto

Vy jste tak ubohej pane Petříku. Petr Pavel nikdy nikoho neudával , tak jako Babiš, také nepocházel z nomenklaturní protěžované rodiny komunistů. On pouze jako kluk chtěl být parašutistou, aby si mohl svůj sen v té době splnit, musel být členem KSČ. V armádě ani nesloužil, protože o proti jiným až do devadesátých let studoval.

11 1
možnosti

Je to tak, nicméně ruku na srdce - ono to asi jinak ani nejde ! Příčin je celá řada, od zpřetrhaných živno rodinných vazeb - přes vymýcenou inteligenci - vše pak zapleveleno pomatením mysli běžných spolupobčanů. Zde je krásná role vůdců - Těch nejviditelnějších, kteří mají udat příklad, směr a vést jasnou řeč. Neděje se a naopak na pluje M. Zeman. To je naproto ideální pilíř, pro masu lidí ! I my byli v KSČ, rozvedli jsme se, požíváme, kecáme bludy a udělali spoustu hloupostí. No a co - on taky a jak daleko to dotáhl - No a takový Andrej - To jsou naši kluci, bohatí - umní ! ... To je ta katastrofa - To vědomí vymýtit nelze a je dále zbržďováno ... :-)

1 0
možnosti

Můj diskusní příspěvek se týká klasického otírání se o Havla: "Havel neučinil přítrž, aby komunisté mohli pokračovat" Bohužel, Havel byl zcela osamělý a ti jeho kamarádi z disentu nebyli žádní myslitelští velikáni, takže ho spíš podráželi, než mu pomáhali. Havel byl humanista a člověka s takovým založením nelze předělat na sekerníka. Ve skutečnosti nešlo o Havla, ale o všeobecnou prolezlost společnosti komunistickým smradem a trvá to do dneška. Ale jinak souhlasím

8 0
možnosti
Foto

Jeho kamarádi z disentu byli totiž především "prekabátěný" komunisté. V tom to je. Vždyť se podívejte na zakládající listinu Charty 77.

Křesťané kvůli personálnímu obsazení Charty 77 s ní zpočátku nechtěli mít vůbec nic společného. Až pak zjistili, že Charta 77 je "protežovaná", tak se k ní dali.

5 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS