Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Článek byl stažen z hlavní strany, tedy byl zbangatelizovan?

0 0
možnosti
MZ

Vše je jedno pane autore, musíme být hlavně správně humánní a tím obrátit loď na západ. Nesvoboda, buzerace, nařízení, tisíce nesmyslných zákonů lidi nezajímají. Hlavně že je akce na máslo a že svého platu si můžou dovolit hypo na byt v paneláku. Vyjet do Chorvatska, cestou nadávat na české silnice, v zimě na lyže.

Mě jen nejvíce štve to, že se nějakého posunu nedočkáme, po volbách teprve nastane peklo. Andrej premiér, Sobotka a komunisti. Já bych snad raději žil za komance, alespoň ta možnost útěku na západ dávala naději. Dnes je to bez naděje.

MZ

3 0
možnosti
MD
MT

Jaksi se nam ta "demokracie" a "svoboda" rychleji a rychleji meni na totalitu...

10 0
možnosti
RK

R96a65d17e81k 56K72a91r11a53s

10. 4. 2017 10:13

Nejhorší je, že mnozí tomu ještě tleskají...

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz