Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J26a22r45a 60R75a58n24k

17. 11. 2016 5:06

To posledni....bingo, cely rok mu ve spinave kampani pomahal.

0 0
možnosti
Foto

ještě že jste nám nezačal porovnávat Trumpa s Reaganem, ten by dopadl ještě hůře než Zeman, Babiš a Putin dohromady. Reagan prohrál studenou válku a zvýšil veřejný dluh.

Pozn. pro pochybovače: Kdyby neprohrál, tak jsme se dnes nepotýkali s islamisty a s Putinem a Zemanem.

Rozdíl mezi Babišem a Trumpem spočívá v historických okolnostech, zatímco Trump musí řešit daňové otroctví střední třídy, tak Babiš ho teprve zavádí.

0 2
možnosti
JL

Nemohu si pomoci abych se vas nezeptal. Proc se snazite rozebirat a prirovnavat prezidenta CR k prezidentovy-zvolenem v USA? Jestli to ma byt jen jejich 'charisma', tak to ma neco do sebe. Ale jinak neni mozno si predstavit prezidenta CR byt prezidentem USA a obracene. Oba sice stejne zvoleni, ale cesky muze byt 'tluc huba' a nic nemusi tvorit, kdezto americky musi 'makat' neco vytvaret. Rozvadet prezidenstvi v obou zemi je na jinou diskuzi.

Jinak se mi clanek libil.

2 0
možnosti
MD

Inu kdo vi, jaky by musel byt v RF Trump a jaky by mohl byt v USA Putin. Rad bych souhlasil, ale pseudonovinari a nakonec i vy sam se dopoustite srovnavani nesrovnatelneho. Jednani cloveka 'doladuje' prostredi v nemz se pohybuje. Ale pocetl jsem si. Diky.

4 2
možnosti
PM

P63e16t28r 34M46o68o67s

16. 11. 2016 16:32

Karma. Tentokrát zcela bez výhrad.R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz