Diskuse

Rozdivočelá země

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že už brečíme pozdě. V současné době již mají úředníci nad lidmi takovou moc, že stačí se jen někomu znelíbit a použitím zákonů a jejich sankcí z vás udělají

během mžiku bezdomovce. :-( Dnešní systém je postaven na systému : "Nebudeš

si nás všímat a mi tě necháme být. Začneš do něčeho rejpat, tak se na tebe podíváme, jak dodržuješ zákony." / revize kotlů, komínů, čím topíš, hygienické normy, energetické štítky na domy, helmy, svítící vesty.......................atd. -pokuty likvidační/ To už si každý rozmyslí dělat rebelie. Komunisti proti současnému systému byli obyčejní patláci.

1 0
možnosti
RJ

Když už jste zvolil příměr na zvířatech, pak přesnější bude: zvolili jste si s-vině a hyeny v rouše beránčím na Staromáku a v TV čekají na mršiny ...

0 0
možnosti
RJ

To patří pod Chrastinu ..

0 0
možnosti
Foto

Jako tradiční vyznavač socialismu německého typu si myslím, že problém je v tom, že místo následování příkladů německého sociálního státu, s jeho vysokou životní úrovní a kvalitou života, se tu někteří pravicoví neoliberální věřící snaží nastolit neoliberální ráj pod záštitou bolševické Komunistické strany Číny, která už nejlépe ví jak si s těmi socialisty co by chtěli lidská práva a svobody umí poradit. Včetně práv sociálních. Takže žádná ochrana zaměstnanců, žádná svoboda sdružovat se v odborech, žádná zákonná ochrana práv zaměstnanců. To je neoliberální ráj Margaret Thatcherové a Ronalda Reagana v praxi. Není náhoda, že v tomto úsilí zrušit práva zaměstnanců se snahy západních pravicových neoliberálů vzácně shodují s cíli bolševiků. První co soudruh Lenin udělal bylo zrušení práva na stávku a práva svobodně se sdružovat v odborech. Není asi div, že je konci bolševického režimu podstatně přispěl nezávislý odborový svaz Solidarita. Protože bezohlednost, sobectví a chamtivost jsou základní vlastnosti jak pravicových neoliberálů, tak skalních bolševiků.

0 0
možnosti
JV

J25i34r25i 30V47r55a61b27e69c

31. 10. 2016 18:27

My do Ruska a Číny nepatříme! Chceme zpět do Evropy, ne do Hulvátova

2 3
možnosti
PS

Něco na tom je. Voliči nehledaji samou podstatu a komu to vlastně prospěje. Kdo má tzv. motiv. Jedni správně hodnotí nebezpečí z Ruska a Číny , ale nesmyslně akceptují ztrátu bezpečí a svobody od nezvaných hostů z islámských zemí, druzí by se nejraději vrátili do nesvobody předešlého režimu a pod nadvládu Putina. Obě strany inklinuji k levicovému neomarxismu a přesto jdou proti sobě. Kde je ale ta rozumná strana? Ta , která má normální pohled na svět a touží zachovat svobodný a bezpečný prostor pro naše děti? Koho si budou moci vybrat ve volbách , aby je reprezentoval?

0 0
možnosti
RE

A neni to rozdivočelý jenom na internetu? Venku, mezi lidma o tom neni ani řeč:-)

6 0
možnosti
KC

To ne, veřejnost je otrávená situací natolik, že už jen raději mlčí a táhne káru ze setrvačnosti. Jenže proč k tomuto paskvilu došlo? Protože jsme si sami zvolili vlky v rouše beránčím a za svou fyzickou i morální bídu si můžeme sami.

2 1
možnosti