Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To není procitnutí, ale postupné plnění dlouhodobých plánů Německa: Europe - ein Volk, ein Reich.

0 0
možnosti
Foto

Já ten roztomilý Bratislavský lodní výlet čtu takto: Vy nedostanete žádné další prachy pro Vaše už tak dost překrmené parazity a my Vám teda nebudeme žádné uprchlíky, kteří k Vám stejně nikdy nechtěli, vnucovat.

0 0
možnosti
Foto

Kdybychom se aktivně vojensky neangažovali v rámci NATO v Libyi a Sýrii, tak by žádný tamní obyvatel nezatoužil po našich hubených sociálních dávkách. Fakt se domníváte, že život v uprchlických táborech je nějaká idylka? V tom případě se divím, že ta rekreační střediska nejsou zabydleny blahobytně vypadajícími Evropany.

0 2
možnosti
JH

J24a38n 10H49l48e29d30í16k

20. 9. 2016 12:05

běžný občan nemá dost inteligence a odvahy správně vybrat z pytle nahnilých brambor, brambor ještě poživatelný. Jak je snadné pomluvit polojaponce či čilého businessmana, je-li kat=kritik na vrcholu problematické pyramídy totální moci. V české nátuře se zakotvila rudá závist, touha po státem placené opateri, kdy osobní iniciatíva a pracovitost šíleně překáží těm lenošným lemrám, které doživotně vysávají státní rozpočet. --- Kdyby dnes žil Tomáš Baťa, tak by se sobotkové zalykali nenávistnými výhrůžkami a Dienstbier by na něho najal vrahy.

6 0
možnosti
Foto

Proč? Antonin Baťa doporučoval pro řešení sociálních problémů vystavět pracovní tábory. Asi aby to po celé republice vypadalo jako v Letech.

0 0
možnosti
DB

souhlas...nekrmme parazity .jenže milý pane je tu zásadní otázka, jak poznáte při volbách, jestli někdo bude..tedy stane se parazitem nebo nestane........má te na to jednoduchý a stopro platný systém,?? jestli ne..je váš výkřik celkem pravdivý, ale k ničemu

1 4
možnosti
PH

V současnosti nepomůže ani revoluce.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz