Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K19a56r74e31l 91R84a48d90a

18. 6. 2016 13:33

Děláte si srandičky, ale návrhy na úplné zrušení hotovodti už některé státy projednávají. Pak bude stačit, že výpis vaší kreditky dostanete nejen vy, ale i berňák. Babiš není žádný průkopník, jen se rychle učí. Velkopodnikatelům to život nezkomplikuje, ti si budou navzájem vyměňivat zlaté cihličky. Te evidenci podřízené nebudou.

0 0
možnosti
Foto

Jste na omylu. Koukněte, co jste povinen hlásit na berňák v Kontrolním hlášení. Každý kdo prodá někomu investiční zlato musí to už dnes nahlásit.

1 0
možnosti

" Vlastnost krast je lidem vrozena a lide kradou vsecko k cemu maji pristup.V poli kradou obili, v lese drivi, v bance penize...To co se da ukrast rozhoduje o tom, zustane-li ten clovek poctivym, nebo stane-li se zlodejem.Vetsina lidi je poctiva proto, ze neprisli jeste do situace, v niz by stalo za to z cestnosti slevit a k obnosum, ktere by staly za to ukrast...."

1 0
možnosti
Foto

K37a69r86e71l 47R81a11d69a

18. 6. 2016 13:41

Někteří to asi mají opravdu vrozené. Ale znám dost lidí, kterým tento gen chybí. Je pravda, že takoví žádnou kariéru neudělají asi podle hesla: kdo se stydí, chodí pěšky. Tato moudrost našich babiček dokáže docela dobře rozlišit lidi poctivé id zlodějských ,,elit".

0 0
možnosti

Zdá se, že ekonomika a ekonomie míří k novým situacím, které asi nikdy před tím nebyly. problém je , že velmi brzo..asi tak v rámci několika málo desítek let, lidé přestanou pracovat...tedy vykonávat činnost za účelem obživy....a to je něco absolutně nového...a bude třeba těmto lidem zajistit nějaký příjem...příjem za nic...jen proto aby mohli žít....a proto se podle mne vyvíjejí snahy na zničení peněz jako takových, plus skutečnost, že vládnoucí třída chce mít maximální kontrolu nad penězi i v kapsách všech lidí....proto tedy placení kartou vždy a všude....pak se vše dá propočítat.....

Asi nikdo ještě přesně neví, co dělat a jak lidé zareagují.....otázka...co byste dělal vy a vaše rodina, kdyby nikdo z vás už nikdy nemusel do práce....co uděláte se svým časem?????

A ta doba přijde asi velmi brzo...a tak budeme donuceni k vyšší preciznosti v plánování....a proto nutnost přehledu o způsobu utrácení peněz......ženeme se do nového systému života.....

1 0
možnosti
Foto

Je třeba se vrátit ke starému osvědčenému - Bez práce nejsou koláče. Základním prvkem lidské společnosti není parazitismus, ale směna.

1 0
možnosti
Foto

Přejdeme na Bitcoiny a budeme dál obchodovat a směňovat. Pár přiblblých lupičů, i když s velkou mocí, nemůže zastavit jednání miliónů lidí.

2 0
možnosti

A co si myslíte, že je plán na rušení papírových peněz? Platby jen kartou a převody z účtů. Švédsko tuším už to plánuje vážně.

6 0
možnosti

Pšššt, ještě se tím někdo bude inspirovat... :-)

5 0
možnosti
Foto

Kéžby. Pak by to konečně došlo všem, co nyní EET podporují.

1 0
možnosti

... ;-D;-D .... jedním slovem ÚÚÚÚŽASNÝÝÝ R^. Jen aby to ten LOJZA - co šéfuje MF - nedotáhnul do reáluRv. Ad absurdum. Karma.

8 0
možnosti

To je fakt, blbej je na to dost. I když v úvodním článku iDnes píše, že je na dně.

0 0
možnosti

Karle. R^R^R^R^. Jen se divím, že Tě ještě dávají na vývěsku nebo jak se to jmenuje. Já jsem již na indexu, mne tam již nikdy nedají.

7 0
možnosti
Foto

No dal jsem sem po dlouhý době 2 články a z titulky jsem po dvou letech taky v šoku.

1 0
možnosti
Foto

A proč by mělo daňovým poplatníkům vadit elektronická evidence peněžek? Čistému vše čisté. A hlavně by mé vlastní peníze nikdo z té peněženky nemohl ukrást, neboť by byl zaznamenán jejich přesun. A také bych tu peněženku nemohl ztratit.

4 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS