Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

To je to, co mě strašně štve. Karel Kříž to tady celkem logicky a přehledně shrnul. A zase tady máme diskutující, kteří hodnotí první část a druzí zase druhou část. Málokdo se na to koukne, jako na celek. Já Zemana volil, ale ve spoustě věcí mě štve. A kdyby tam byl někdo jiný, tak by taky nebylo vše OK. Ale mělo by se respektovat, když někdo demokraticky zvítězí. Když si budeme hrát na demokracii a pokaždé, když to bude jinak, tak budeme dělat všechno možné i nemožné, abychom to poplivali, taky to není řešení. Je nás tady deset miliónů a možná i tolik názorů. Jak to teda vyřešit? Prostě ta menšina se musí podřídit, abychom fungovali. Pokud se nepodřídí, tak už spějeme k anarchii. To chceme?

3 0
možnosti
JB

J17a20n 47B86u52r25i92a49n

12. 4. 2016 9:35

Zeman sice zvítězil v demokratických volbách, ale v předvolební kampani účelově lhal - Benešovy dekrety, minulost rodiny Karla Schw., apod.

A to už mi vadí. A dále mi vadí, že Minář a Nejedlý (jeho nejbližší spolupracovníci) mají jednoznačné vazby na Rusko.

Vám opravdu nevadí, že máme prezidenta, který je s největší pravděpodobností pod vlivem či kontrolou ruské rozvědky?

8 1
možnosti
ZS

Nic nového pod sluncem. Zemanovi přívrženci spustí vždy vodopád nadávek, kdykoli se někdo otře o jejich idol. Neliší se v tom moc od těch tzv. pravdoláskařů, pokud se někdo otře o V. Havla nebo někoho z jeho blízkých spolupracovníků, pouze jejich jazyk je o něco zemitější a argumenty chudší. Je tragédií, že ať už se jedná o vrcholné politiky nebo jejich přízemní příznivce, téměř nikdo už u nás není schopen rozumné debaty založené na věcných argumentech a nikoli osobním napadání.

7 0
možnosti
JS

A kde jsou ty Vaše věcné argumenty? Ve svém příspěvku jste se pouze paušálně vymezil vůči "Zemanovým přívržencům", které charakterizujete tím, že "spustí vodopád nadávek", případně, že jejich "jazyk je zemitější a argumenty chudší", a vlastně tak patří mezi ony "přízemní příznivce". Zřejmě sám sebe považujete za opak toho všeho.

2 4
možnosti
JS

Neřekl bych, že nás Zeman táhne na východ. Spíše vytváří opozici vůči těm, kteří říkají, abychom Východ nenáviděli. Proč nás někteří lidé nutí, abychom se zcela "odstřihli" od Východu? Protože jednostranně zaměřená ekonomika a společnost je snadněji ovladatelná. Stačí se podívat do současnosti – jakmile se naši političtí představitelé odvážili protestovat proti povinným uprchlickým kvótám z dílny byrokratů EU, okamžitě jsme obdrželi výhrůžky různého druhu – od pozastavení dotací po zavedení hraničních kontrol.

A nejlepší na tom je fakt, že ti, co po nás chtějí, abychom nenáviděli Rusko a Čínu, jsou zároveň předvojem obchodníků, kteří jsou připraveni na Východě zaplňovat uvolněný tržní prostor. Stačí se podívat, jak to proběhlo u nás. Kolik zahraničních "investorů" koupilo naše firmy jen proto, aby je dovedlo ke krachu a obsadilo jejich trh? Já netvrdím, abychom Rusko a Čínu milovali, ale proč si z nich máme dělat rovnou nepřátele? To je zcela iracionální.

Uvažujme – jak věrohodně působí zpěvačka, která čte svoje zásadní poselství z papírku?

8 3
možnosti
Foto

Myslím, že za současné situace, která s v EU a pro EU nevyvíjí nijak dobře, je dobré budovat zadní vrátka. Ostatně pochopili to i jiní, např. GB. Křiklouni, kteří jsou proti, si nevidí na špičku nosu.

0 1
možnosti
Foto

Neřekli nic nevhodně, jenom zneužili možnost to říci tak nějak pokoutně ve veřejném prostoru, který by si jinak běžný občan musel zaplatit. Šlo to z mojí i Vaší kapsy. A to je ten problém. Ať si pro příště dotyční zaplatí prostor v reklamě.

Nebo ať blogy.

3 4
možnosti
VK

Kdo určuje co mohou ve svém prostoru, který jim při udělení ceny náleží říct? Vy? Strana?

10 4
možnosti
Foto

Myslím, že mnoha lidem prospěje opakování.

Doporučuji shlédnout následující (pokud to admini nezablokují):

https://www.youtube.com/watch?v=I3ssx8Qxao0

Je to pár let staré, ale nejen, že to neztratilo nic ze své pravdivosti, naopak - bylo to časem ověřeno a prověřeno. Je to velmi výstižná charakteristika Zemana. Velmi doporučuji zejména jeho příznivcům. Aby si zanedlouho nervali vlasy.... mají-li je. :-)

8 0
možnosti
JB

J49a77n 92B58u88r82i42a52n

12. 4. 2016 9:29

Jo jo, Zemanovo působení v ČR je prostě síla. Ale spoustě lidí to nevadí - myslí si, že je to jediný politik, který nekrade, protože žije lidově. A už nevidí, že Zeman sice opravdu peníze nepotřebuje - on za požitek považuje moc jako takovou. Ale peníze vždy zajímali lidi, kteří se na něho nabalovali.

8 0
možnosti
VK

Cituji Vás:

Miloš Zeman, pokud si sundáme z očí klapky populismu a hradní propagandy lidového protimuslimského bojovníka za vlast a národ, je čistokrevný komunista.

Zdroj: http://kriz.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502596

To je přesné, akorát mnozí to nedokážou. Vám karmaR^

6 1
možnosti
Foto

Souhlas a karma. A ještě: R^. :-)

Já bych k vašemu hodnocení přidal svůj názor na nekritické vyznavače Zemana. Velká část z nich totiž se v něm shlédla za jeho tvrdý postoj k vlně migrantů. Jsou to povětšinou lidé, kteří zřejmě mají problém s rozlišováním a proto mají obavy z kritiky Zemana, aby se to nevztahovalo i na jeho přístup k migrantům. Oni totiž nechápou, že je to od Zemana populismus. Protože se masa občanů vymezila proti migrantům, přidal se i prezident. Věřím tomu, že ještě do voleb spáchá další nejeden populismus, protože je plně nasměrován na prezidentské volby a vše tomu podřizuje.

Protože pro prezidenta Zemana je dobré pouze to, co je dobré pro Miloše Zemana. To je axiom. :-)

10 0
možnosti
Foto

To není axiom, to je Hlava 22.

0 3
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše, takže jasná karma a R^. Ale schytáte to, protože ne každý to dočte do konce a ne každý si uvědomí o čem článek je.... Už jen za nadpis vám to dají sežrat....:-)

7 0
možnosti
SB

Já nechápu, proč by Koller nebo Dusilová nemohli být ostře kritizováni, ba až "dehonestováni", jak píšete Vy.

Oni dehonestovali Miloše Zemana a udělali to v rámci svého plného práva na vyjadřování svých názorů.

A kdokoli jiný zase má právo na totéž směrem k nim.

Podle mého názoru jsou to dva kašpaři, typičtí představitelé pravdoláskařské evropské kavárny, která naši civilizaci přivedla na samotný pokraj zhroucení. A přestože nás přivedla až na pokraj záhuby, neustále se tváří jako vznešená. Unvitř je zcela prohnilé, ale navenek se tváří jako samospasitelná.

Ať si soudruh Koller a soudružka Dusilová pindají, jak chtějí. Je to jejich právo. Ale mé právo je zase považovat je za trapné figurky. A kdokoli další zase má právo za tato slova kritizovat mne. A za slova kritiky na mou adresu zase mohou být kritizováni mí kritici. A tak dále, a tak dále.

13 11
možnosti
Foto

no, o kritiku nejde. Jde o vyhrožování smrtí a to už je trochu o něčem jiném, že...

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz