Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... co dodat??? ..... není co!! Karma.

2 0
možnosti

P87a30v71e54l 77K14r72á50l

12. 4. 2016 13:09

Dal jsem karmu,s většinou souhlasím,ale nemám problém s multikulturou.Prostě na planetě Zemi nežijí jen bílí křesťané,ale je multikulturní,a dokud nebudeme jako lidstvo tento fakt akceptovat,tak se nemůžeme pohnout dál.

0 0
možnosti

P10e19t35r 70D17o53b13r93ý

12. 4. 2016 10:44

Mnoho Zemanových přívrženců už asi zapomnělo, že jeden z prvních jeho prezidentských činů bylo vztyčení vlajky EU nad pražským hradem. Inu lidská paměť je někdy velice krátká.

5 0
možnosti

O93n50d31ř54e95j 94N21ý56č

12. 4. 2016 10:48

Ale tehdy to bylo v kurzu a Milda jde vždy v proudu co právě letí.

1 1
možnosti
Foto

Mám ten neblahý dojem, že Koller skončí po projevu podobně jako Landa, když prohlásil také na předávání cen, že už to u nás nemá smysl, že se mění v kouzelníka Žita a jde popírat nešvary ve světě. Po nějakých měsících se vrátil s tím, že navázal kontakty v Afgánistánu, kde bojuje proti magickým silám ve spolupráci s tajnými službami a v rozhovoru pro DVTV vypadal dost paranoidně. Koller může skončit podobně, odejít do Ruska anebo do Číny, a pak tvrdit, že rozkryl mezinárodní světové spiknutí levice.

1 9
možnosti

O74n80d86ř30e30j 59N14ý15č

12. 4. 2016 10:42

Když nemáte otevřenou diskuzi pod vašimi blogy je neslušné diskutovat na jiných blogech.

7 0
možnosti
Foto

Zeman nás na východ netáhne. On jen vyrovnává misku vah. Že je to zrovna Zeman, je věc jedna a proč to dělá, také, ale pro tento stát to je přínos. Není nic nejvíce nezdravého než jednostranná závislost. Bavme se s USA, EU, RF i Čínou, ale hlavně dbejme, aby měl každý jen část vlivu z celého celku. Tak nějak vypadala i de Gaullova politika 60. let. Hlavně po zkušenostech se Spojenci po II.SV.

3 7
možnosti

Po zkušenostech s Ruskem, které jsou z doby méně historické, než uvádíte, tak za sebe, děkuji nechci. Ať si vyrovnává misky, ale ne za mně.

9 1
možnosti

Myslím si, že základní preference všech voličů jsou stejné.

Chtějí žít v míru, mít práci ze které se dá důstojně vyžít a která přináší společenské uznání a cítit se bezpečně ve svém domě a své zemi.

Tohle vám, bohužel, v dnešní době může slíbit jen naprostý populista.

Tak s kým byste se chtěl spojit?

0 0
možnosti
Foto

,,Soudruh Zeman nás táhne na východ"

To je přece jasné. Kde komu. Protože:;-O;-€8-o;-€;-O;-O;-€8-o;-O!!

A proto je potřeba aje nutno a ...;-€;-O;-€:-(;-(8-o;-€;-O

1 3
možnosti

Autore: D Koller nás taky táhl na východ svou účastí na festivalech politické písně v Sokolově.

1 8
možnosti
Foto

8-o8-o

A v mládí se určitě počůrával.

8 0
možnosti

Celkem s údivem jsem četl,co vše jsou schopni příznivci Zemana na Fejs nebo do diskuzí napsat...tolik hloupé agresivity a nenávisti dokáže Zeman ve svém fanklubu probudit,vše korunoval jeden bijec,který označil umělce,co si dovolili říci něco proti jejich vůdci,za "zaprodance Západu a USA",které národ spravedlivě potrestá.To už jsem někdy mockrát slyšel...ano,Zeman je komunista a komunisté jsou také jeho největší obdivovatelé.Dnes si všem komunisté hrají na "vlastence"...

11 0
možnosti
Foto

O nic méně, než jeho odpůrci. To ovšem není ,,práce" M.Z. Ale hodí se to takto prezentovat, žeRv Je jistě ,,jen náhodou", že mnozí rádoby antikomunisté si ve skutečnosti s kovanými kom mohou podat ruce. V ničem se od nich nelišíRv

0 2
možnosti

Nejhorší reakce byla od Ovčáčka. To nebyla reakce tiskového mluvčí v demokratickém státě. Jako kdyby byla kritika nebo nesouhlas se Zemanem něco zakázaného. Ta neschopnost ji přijmout se naprosto hodí k bývalému redaktorovi stranických halo novin. A jenom k tomu směřování na východ. Tím Zeman jenom splácí podporu Kellnerovi a všem ostatním který ho dostali na hrad a jejichž byznys je hlavně na východě a vše ostatní je jen omáčka pro lidi.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS