Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nadherna věta: "Možná to bude jiný Andrej Babiš než místopředseda vlády, nicméně kupodivu také bydlí u Andreje Babiše doma." R^

1 0
možnosti

Nemáte už Babiše i doma v příborníku?!

0 4
možnosti

R^ .... škoda jakéhokoliv komentáře .... je to prachsprostej ZMETEK;-€!

5 0
možnosti

Všechny Vaše seriozní argumenty přebije v příštích volbách Babišova kobliha. Bude pouze v jiném balení než naposledy. A český národ koblihy miluje. O tom žádná.;-)

5 0
možnosti

Tohle je mimo jakoukoli morálku a mimo cokoli, co v této zemi udělal kterýkoli politik po r. 89. Při osobním majetku 63mld. by mně v životě nenapadlo žádat o jakékoli peníze z veřejného rozpočtu. Nenažraný zachtivený nenasyta.

4 0
možnosti

V naší zemi má každý ono pověstné máslo na hlavě, každý prošel divokostí 90 letech a řidil se podle tehdejších hodnot a každý prošel obdobím opoziční smlouvy a vytvořením temného pozadí ... .

Každý to využil po svém a dnes i včera je to určitý arzenál pro diskreditaci nepohodlných lidí a politiků, zvláště když s nimi nehrají basu ... .

Na jedné straně je zde zažité zednářské lože politických souručenství a na druhé straně v rámci voleb strany a lidi jež jsou pro ně nebezpečí.

Chvilku je oťukávají pak tolerují a pokud jsou hodně aktivní tak lustrují a hledají materiál a rozbušku.

Babiš je mi ukradený, zde jde o to realitu co politik či strana přináší pro společnost a jakou má vlastní prebendu.

Prebdenda nesmí umrtvit demokracii a vytvořit mafiánský systém ... .

Tím to jsou vlastně odepsané všechny politické strany, společnost je občansky mrtvá a nemá další lidi do politiky, vyjma dalších dojičů ... .

Co s tím chcete dále dělat. Můžete s nimi hrát tuto hru a nebo použít vlastní rozum a logiku a divát se na přínosy a náklady a od toho odvozovat prospěšnost ... .

Čapí hnízdo je tuším někde z roku 2009.

1 0
možnosti
Foto

A? To snad má být nějaký chudáček?

1 0
možnosti
Foto

Karma. Nejkonkrétněji shrnuto. Většina článků na toto téma by se dala vyjádřit jednou větou "Nemám rád/a Babiše a tak mu přeju, že má nějaké problémy s Čapím hnízdem". Tady je to i s argumenty.

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz