Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravicový frustrát Kříž nám zas nadělil dávku své pravicové nenávisti. Když vládli jeho milovaní soukmenovci z ODS a TOP09, tak si neztěžoval, i když šla ekonomika do kopru a daně byly stejné, jako dnes.

Mimochodem - nějak mi uniklo, že by lidé až teprve dnes začali nadávat na nízké mzdy. Tahle nespokojenost se mzdami je běžná všude odjakživa a dokonce i na tom vysněném Západě. Takže to není vlastnost jen Křížem nenáviděných odborových bosů, ale i vrcholných manažerů v milovaných jú-es-ej.

A předpokládám, že frustrát Kříž, aby šel příkladem, tak pokud je zaměstnaný, tak sám navrhl zaměstnavateli, aby mu plat nezvyšovali nikdy a nijak. No a pokud je podnikatelem, tak si fakturuje za své práce furt stejně a nikdy více.;-D

1 9
možnosti
PF

P80a78v15e80l 18F36o26r14t

13. 10. 2015 9:25

Levicovej, zastydlej pubertak nam tady zase predved svou (nejen) dusevni masturbaci!!

1 1
možnosti
Foto

Dnes karmaR^

Dokud u nás nebude dostatek  lidí s výrazně vysokými příjmy, kteří u nás budou investovat a následně utrácet své peníze tak se ekonomicky nezvedneme.

Problém u nás jsou malé rozdíly ve mzdách-ne nízké platy či důchody jako takové.

1 1
možnosti

O tomhle ten Křížův článek není. Soudruh Kříž se nám snaží vysvětlit, že ještě 25 let po pádu komunismu může za všechno u nás ten hnusný komunismus.

Mě tahle Křížova logika ani moc nepřekvapuje. I za bolševika nás ještě 25 let po "Vítězném únoru" soudruzi přesvědčovali, že za neúspěchy socialismu mohou přežitky zlého kapitalismu.

V tomto ohledu se soudruh Kříž od bolševických soudruhů velice dobře naučil ideologicky blábolit.

0 7
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz