Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Zde jde spíše o boj o záchranu jedné architektury jež po roce 89 převzala vlastně otěže nad Evropou.

Zatím co východní komunismus se rozložil, západní sociální odborářský socialismus zůstal a navíc je transformovaly do sociální humanistické podoby.

Obě strany mají jednu podobnost a to je ztráta nosné a tvůrčí vrstvy jež je hybatelem vývoje a je nahrazena politiky jež žijí stranou  veřejné existence a budují si svůj iluzorní stát.

Tato architektura se už rozpadá ale u moci je pořád garnitura politiků jež ji tvořila či stvořila a šla za svým snem a nehleděla na skutečnosti kdo na to má a nemá. 

Tedy jde vlastně o boj o záchranu jedné architektury a to ještě politiky kteří ji stvořili a mají ji za své dítě.

Klidně obětují 300 miliard EU na mnohaletou záchranu Řecka ... . 

Děsivá je ta skutečnost že zde nejsou nové osobnosti politici jež chápou pravý stav a potřebu změn a zapojení odpovědnosti.

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz