Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to tak. Celá ta multikulti maškaráda je jedno velké levicové spiknutí líné, vyžilé, ideově impotentní a k zániku odsouzené Evropy.

12 0
možnosti

Toho Kohoutovo teatrální předčítání diváckých reakcí se opravdu povidlo.Česko zrodilo dalšího mravního giganta:

11 0
možnosti

Ten Kohout, jestli je to ten uvřískaný člověk z Máte Slovo, tak ten byl pěkně odporný tím jak skákal do řeči a nikoho nenechal nic doříct. Každopádně debata o brání imigrantů do svých vlastních bytů je vždycky jedna z nejhloupějších. Neznám horší false argument než "Tak si je ubytujte k sobě" Žádní uprchlíci, ani ti co prchali z východní bloku, ani ti co prchají před válkou a už vůbec ne ti ekonomičtí nechtějí jít bydlet s někým cizím do jeho ložnice. Chtějí si pořídit podnájem, dům nebo byt, či někteří si jistě představují, že by jim ho bohatá společnost mohla klidně dát, ale především nechtějí u nikoho spát na zemi v ložnici. To je tak hloupý a přitom tak opakovaný diskuzní argument na toto téma, že už nemám pomalu sílu to vysvětlovat stále dokola. :-)

1 7
možnosti

Chce to trochu abstraktniho mysleni a vyraz 'loznice' dostane sirsi vyznam a prestane vas drazdit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz