Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

V noci bylo dobré podívat se na Robina Hooda s Russellem Crowem. Naše poměry jsou takřka to samé přeneseny o několik století dál.

Ping Floyd nahráli desku Animals. Je to hra o lidské společnosti: prasatech, vlcích a ovcích. Britové mají dostatek zkušeností  o tom, jak funguje imperiální politika.

Mají zkušenost s tím, jak jí vyváželi za oceány.

Česká ovce vychovávána přes 60 let bolševickým školstvím si chvilku věší nad postel do ložnice obrázek hrdinského rudého teroristy Lenina, pak obrázek velkého českého pohádkáře, který textům, které vytvořil, nerozuměl sám a pak černého amerického muslimského vlastence, který se od M.L.Kinga liší tím, že svobodu bere.

Autorovi blogu díky a karma.

1 0
možnosti
FD

P.Kříž.Předně,nevidím u Vás jakékoliv právo oslovovat někoho lůzou..Ale k věci,když se dívám v televizi na to ,jak jsou lidé,žijící trvale v zářném kapitalismu(třeba v Anglii)ochotni kvůli zlevněmu zboží se pobít(a nejde jenom o to),tak mě z těch zářných zítřků jímá hrůza.Prosím neargumentovat tím,že jde o lůzu,která se tam natahla za lepším životem.Ono to může být třeba i jinak.Třeba tím,že tato společnost není schopna samostatné reprodukce a tak si ty lidi musela pozvat,aby tam měl kdo dělat.Rok 1989 jsem uvítal,ale dnes vážně pochybuji o tom,že společnost na západě byla lepší a že současné problémy u nás lze svádět na léta socialismu.

0 0
možnosti
JA

J16i61ř49í 72A32l26e32x19a

25. 11. 2014 15:17

No, to Rvuž vypadá jako vyjádření psychopata... Já se podle Vašeho vzorce necítím a bohdá, že nebudu....

1 5
možnosti
MT

Rv Nápodobně. To samé tobě a 2x tolik.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě souhlas. R^

6 1
možnosti
MK

1. zakon pro solarni elektrarny

2. repkovy zakon do benzinu a nafty

3. antidiskriminacni zakon, nedavno tu byl priklad s restauraci a zakazem vstupu pro deti

4. kdo ma prospech ze zakona zakazujici zarovky?

5. zakon ktery umozni exekutorum nedoplatek 100,- ignorovat a za 10 let pozadovat desetisice

6. vypalne z vlastnictvi televize a radia

7. dane, cele jsou spatne, nekolikanasobne zdaneni, podnikatelum a firmam se davaji dotace a danove prazdniny, coz neni nic jineho nez dukaz, ze tady je danove peklo a podvodnici, tunelari, a smelinari maji na dane vyjimku

8. omezeni podnikani jako za komancu viz obrovska kauce pro male obhodniky s lihem, velci tomu tleskaji, maji z toho profit, pekna likvidace konkurence

9. skoro kazdy zakon je spatny, na dalsi nemam cas, ne vsechno jde napsat strucne

11 0
možnosti
MK

pardon to byla odpoved pro Vladimira Hrubeho, ale nejak tam nejde vlozit

0 0
možnosti
FK

F44i60l72i93p 31K65ř15í16ž

25. 11. 2014 14:29

Proč nemáme co jsme chtěli?

Já mám.

Neschopní a líní lidé nebudou mít co chtějí za žádného režimu.

Ať žije svoboda.

3 2
možnosti

J66a26n 34Š64e66s29t75á95k

25. 11. 2014 15:33

že byste patřil k té bývalé komunistické nomenklatuře?;-D

6 1
možnosti
Foto

Já nevím, jak Vy, ale já nikoho nemocného strachem, frustrovaného a nesvobodného neznám. Samozřejmě máme všichni tu a tam nějaké trampoty (mne teď např. bolí koleno), ale to patří k životu.

Blbé zákony vymýšlejí ti, které jsme si zvolili.

6 5
možnosti

J88a29n 94Š70e39s33t34á15k

25. 11. 2014 15:40

No jo, když nečtete ani blogy... ;-D Malej příklad, když brněnský dnes naštěstí už exprimátor Onderka požadoval 300 tisíc za parkování auta, odtaženého aniž by byla majitelka informována, když vše bylo způsobeno kšeftíkama s odtahy stran velitelo Policie a pak MP Přikryla, Onderkova komplice. Takových případů jsou jistě statisíce, jenže to nikoho nezajímá, včetně vynálezu postbolševické právnické hvězdy Sokola stran nákladů 18 tis. za pokutu 500,- v MHS Máte-li chvilku, tady je víc:  http://sestak.blog.idnes.cz/c/392714/Desiva-pravda-o-parkovani-za-ctvrt-milionu-v-Brne.html

4 0
možnosti
Foto

R^ Máte pravdu. Jenže stádo je možno lehce ovládat. A pokud někde sílí odpor a nesouhlas, zas předhodí se kost, nad kterou se dá slintat.  Nejlíp takovou, která ,,překáží", a tak se ,,lidu" k sežrání nabídne. Změna volebního systému (např. panašování), financování politic. stran, atd. Kdo to nejvíc kritizuje, a ,,nedej" bože (jak pro koho) by mohl i ovlivnit?Kdo odmítá nechat se vodit jako loutka, vnímá snahy o ovládnutí segmentů naší energetiky, přímý i nepřímý diktát? Co s ,,takovým"? Odstranit!

A na tom se usilovně pracuje osvědčeným stylem. Rozděl, vytež a panuj!! I kdyby se třeba ,,pražký Majdan" natvrdo měl realizovat. A tupé stádo bečí. To von, jen bez něho svoboda, demokracie a lepší zítřky. Chce se mi blejt, velebnosti.:-/ Nad realitou i tupohlavostí mnohých!

7 2
možnosti

J12a12n 15Š65e54s39t12á27k

25. 11. 2014 15:46

To je těžký, stádo mlčelo i za totáče, a mlčí i dnes, někdo prostě nemá na víc než chodit do práce a starat se o rodinu, průšiih je ovšem to, když nejsou v zemi osvícení vůdci, což u nás už od konce války nejsou, neboť na to by měli dbát především oni, a ne na své kšefty

1 0
možnosti
VH

"Zákony byly ušity na míru podvodníkům, tunelářům, šmelinářům a parazitům kolem státních koryt."   Jmenujte alespoň 10 paragrafů, které jednoznačně nepomáhají 'tunelářům, šmelinářům (koho máte na mysli v době nedbytku zboží?), parazitům'.  Snad toho nechci tak moc, když víte, že jsou jich celé zákony.

5 2
možnosti
MP

Namátkou napadá zákon č. 180/2005 Sb. o podpoře výrobyelektřiny z obnovitelných zdrojů. Tunel jak vyšitý.

8 0
možnosti
VH

"Reálné občanské svobody dosaženo nebylo a není."   Hmmmm  A jak si tu reálnou představujete? Moc by mne to zajímalo. Zejména, pokud byste to popsal konkrétně.

   Píšete o svěrchušce. Souhlasím - zvolení politici (prezidentem počínaje a - řekněme - Jandákem konče) nestojí za nic.  Jenže, pane Kříži, prezidenta volila nadpoloviční většina voleb se zúčastnivších voličů.  Voliči zařídili onu svěrchušku!!!  Voliči!

    Byli to voliči, kteří dokřížkovali nemožného Bendu do volitelné pozice. Voliči umožnili tomu náfukovi hlasovat (blbě).

   Jsou to voliči, kdo nadšeně volí "lidového" burana Jandáka.

    A tak bych mohl pokračovat.

   Reálnou občanskou svobodu máme - jen s ní neumíme zacházet. Pořád jsme zvyklí kecat u piva a nově na internetu.

5 2
možnosti
VH

Počkejte: žádným vyvoleným. Prostě investorům. Investorem mohl být kdokoliv (a investoři mohli investovat jinam, kdyby tušili, jak je stát podtrhne).

  Zákon o podpoře obnovitelných zdrojů je samozřejmě blbost (respektive jejich téměř neomezená podpora). Ale nebyl vymyšlen na podporu investorů. Byl vyvolán terorizmem zelených. Celoevropským, ba celosvětovým.

   Já jsem se ptal, co má pan Kříž na mysli, když píše o zákonech šitých na míru podvodníkům (to většina nebyla, a ti kteří byli jimi byli ze zoufalství, když stát snížil smluvní cenu na polovinu - z toho nebylo možné investici zaplatit), tunelářům (jak se tuneluje, je-li placeno podle předem stanoveného klíče?; tuneloval nejvýše stát investory),šmelinářům.y

0 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz