Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, Karle, obejdu to celé ještě jinak: Jourová původně počítala s jiným komisariátem, nedostala jej, tak se teď oblékla do slušivého oblečku obhajoby práv a spravedlnosti a je na to najednou odbornicí. A nepochybně bude i odbornicí na nezakřivené pohlaví, nebo co to bude mít v gesci.

Kdyby dostala ten toužebně očekávaný komisariát rynků a polních cest, byla by nekonečnou odbornicí na asfalt, dlažební kostky, i dlaždičské výrazy.

A kdyby jí šoupli komisariát pro námořní plavbu a kolonie, vzpomněla by si, jak ji dědeček jednou vezl do Indie na Santa Marii a dojeli na nový kontinent.

Je prostě splachovací a teď jede na galeoně jménem Nebureš do Neameriky. 

Je jedno jak, hlavně, že jedu. 

Vlastně je to celé obraz Neevropské Neunie, A ugrilované odbornice na všechno. Jdu si vykopat křen a zadělat na chleba. Hanžlová, chlapče, lepší kousky bych snědl a horší pohřbíme… 

Das naive šreklištik, abych zachoval ducha...;-D

0 0
možnosti

Máte plnou pravdu. A který komisař takovým není? Vždy každému šoupnou rezort (mnohdy debilní, vymyšlený jen proto, aby jich bylo sedmadvacet) a je to. Hlavně že každý stát má zastoupení. Nevadí, že všechny náhodou dodaly jazykovědce.

0 0
možnosti

J63i11ř37í 25P32l60í14v42a

1. 10. 2014 15:30

Taky bych rád slyšel vysvětlení, proč změnila výpověď a kdo byla ta Věra s 2 miliony.

1 0
možnosti

zdá se, že nic není pravda. Alespoň podle Pravého prostoru.  Jenže ten je pouze pravicově se tvářící kombinací Rudého práva a Blesku.

0 1
možnosti
Foto

Věřím vám každé slovo.  Tihle soudruzi se nikdy nezmění. R^

1 0
možnosti

No a co nyní? Pokud je opravdu pravda to,co píšete,tak by Jourová podat vysvětlení,jinak je to s naší "spravedlností" moc špatné.

2 0
možnosti

J85a29n 51H86a66v94l73i43n23a

3. 10. 2014 12:52

na to jste prisel dost pozde, ze s nasi spravedlnosti to je spatne......je to stejne jako za komara....znelibite se verchusce a jste v piheli a nedovolate se niceho, spis z Vas udelaji blazna, tak jako komuniste

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz