Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Že by ve třetí s počínajícím náběhem do čtvrté.

4 0
možnosti
AN

připojuji se k vašemu odhadu, fáze 3 a počíná fáze 4

0 0
možnosti
JT

To chce koupit si kousek pole na vypestovani vlastnich potravin a kver na jeho ubraneni. Pak nejake to zhrouceni nebude likvidacni.

8 0
možnosti
PP

Dávno vyřešeno ve sci-fi, přečtěte si Malevil od Merleho. Budete muset chránit to pole jedině tak, že zastřelíte každého, včetně dětí, až vám na něj vrhnou a řešit, co s mrtvolami. A to opakovaně, protože informace se nebudou nijak šířit u těch hladových a bude jich moc  a nakonec vám převálcují množstvím a pak půjdou hledat další pole.

7 0
možnosti
MC

Bohužel ekonomická racionalita znovu prohrává s politikou. Socialisté altruismus a milosrdenství dluhovým batohem dostali i do hlav finančních institucí.

8 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz