Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže si to shrňme: Sobotka je špičkový manager, Babiš je důvěryhodný člověk, Kalousek je čestný abstinent a občané České republiky nejsou ve většině ovce, které lze utáhnout na vařenou nudli. Dneska se mi bude spát mnohem klidněji.

2 0
možnosti

A83n46n71a 28Č79e41r48n27á

27. 6. 2014 18:01

Co k tomu dodat, když lidi sami volí zloděje, eStéBáky a komunisty? :-/

3 0
možnosti
Foto

Jedna věc je co řekne soud, druhá co si řekne každý z nás. A podstatné je co kdo udělá. A bohužel většina udělala to, že "neestebáka" Bureše, poslala do parlamentu a vlády. Národ má, co si sám zaslouží.

4 0
možnosti
Foto

Že já blbec také "neinformoval"! I předsedou vlády jsme se mohl stát.

2 0
možnosti
Foto

Pokud je mi známo, tak rozsudek ještě nenabyl právní moci... ty oslavy a písně bych nechal až na potom, Ústav má možnost se odvolat.

1 0
možnosti

Na STB se prý ptali Babiše jen na to, proč nedováží fosfáty.;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Z52d61e93n97a 51K21o18č44í

27. 6. 2014 14:12

Vy jste v zahraničním obchodu nikdy nedělal a nevíte, jak se dají zneužívat zprávy ze služební cesty, které byly povinné - jinak jste nedostal vyplaceny diety, ubytování ......  Sama jsem po revoluci viděla v dokumentech jak policajti z těchto zpráv tkzv. těžili osoby, aniž by dotyční cokoliv věděli. ;-(

3 0
možnosti

Gratulace Zemana a jeh podpora už od začátku Babišovi je velmi podezřelá. Neví náhodou Babiš, jako bývalý estébák, něco na Zemana?

2 1
možnosti

Tak se spokojeně culím, po rozsudku nezávislého socialistického soudu. ;-)Váš president.

2 1
možnosti
Foto

Dnes je jedno, jestli jste byl udavač, stbák, komunista, fašista, hlinkovec, zloděj, nebo vrah, má to ale podmínku.  Musíte být v té současné parazitické kastě. Dnes je největší zločinec ten, který si na dvorku pěstuje pár kytek, aby se s nimi mohl léčit, nebo aby je prodal.

6 1
možnosti

Dnes je největší zločinec ten, kdo chce být svobodným Čechem.

10 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz