Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

O věrohodnosti soudů lze pochybovat. Nejen Kájínek, ale mnoho jiných bylo nespravedlivě odsouzeno, zrovna včera někdo odsouzený na dvanáct let se bude soudit o odškodnění. Kdysi nebyli odsouzeni i estébáci, kde byli svědci, kteří byli týraní těmito estébáky. Soud je však propustil. Co k tomu dodat???

3 0
možnosti
MP

Soudkyně uvěřila dvěma nevěrohodným estébákům, kteří si nic nepamatují. /!!/ Soudkyně nevěří historickému ústavu a 12, slovy  d v a n á c t i  listinám. Lze k tomu ještě něco dodat???? Soudkyně tak nepřímo tvrdí, že bylo možné tolik listin falšovat u jedné osoby a u instituce, kde se falšování zatraceně hlídalo! Korupce soudkyně se nedá dokázat, ale mnohé tomu naznačuje. Pro Babiše nějaký milionek není žádná částka.!!

8 2
možnosti
ZK

Z86d70e98n94a 21K32o41č12í

27. 6. 2014 14:17

Mohu vás ubezpečit, že tato organizace sama mnohdy vědomě lhala a vymýšlela si.

Vy si nevzpomínáte na kauzu s Černým jezerem a bednách nalezených dokladů ?

Jaký byl z toho poprask - a pak se ukázalo, že to všechno byl podvod a divadlo. !!

2 1
možnosti
JF

Kouřová clona, aby se zapomenulo co tady vyváděla Topolánková a Nečasova vláda. Dále co nedělá a naslibovala vláda ČSSD. Mezitím se likviduje opozice ČSSD, ODS, TOP09.

1 0
možnosti
JK

Nová KSČM patří již více než čtvrt století mezi nejslušnější parlamentní strany. Proto ji budu volit. A  informátoři aktuálního režimu byli, jsou a vždy budou, tak z toho nedělejme román na pokračování.;-)

2 6
možnosti

Tady nikdo nepřepisuje historii, ale soudní dokazování o vině či nevině představuje přece jenom něco jiného než historické dokazování.

Zkuste po sto letech dokázat, že vůbec existoval nějaký Karel Kříž. O výbuchu atomové bomby v Hirošimě ani nemluvě.

3 5
možnosti
Foto

Ale to není o vině či nevině.

1 0
možnosti
MS

Soudružka soudkyně ignorovala tento aspekt soudruhů StBáků: Pokud si vše vymysleli a lhali v tak velkém rozsahu po mnoho let, šlo o trestný čin a jsou zcela nedůvěryhodní, takže jim v důsledku nelze věřit ani toto tvrzení o zfalšování.

6 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz