Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

KN

Karma !

R^ Ale.

U pana Kříže mi jako vždy chybí B).

Situaci popisuje dobře, ovšem ani náznak řešení.

Například nevolte KSČM.

Nebo nevolte KSČM, ODS, Zelené, TOP09 ani ČSSD neboť je to rub a líc stejné mince. Nebo přečtete si program ANO a zjistíte, že je prázdný a nevolte je taky. Nebo by mohl říct, přečtěte si programy stran a volte jenom a pouze toho, kdo navrhuje omezení regulací, snížení daní a rušení úřadů. Bohužel pan Kříž nenavrhuje ani náznakem žádné řešení.

1 1
možnosti

Čili volte strany, které se nedostanou přes 5%. To jsem udělal jednou a pak jsem se vrátil ke strategii "menšího zla".

0 1
možnosti
MR

Proto že jsme tak byli vychováváni a můžeme si za to sami a navíc běda tomu když někdo má více, nebo to umí líp či je úspěšný.

Naše společnost je tak promořená rovnostářstvím, maloměšťáctvím, schopnosti umět obcházet systém. Je to znakem všech posttotalitních zemí.

Nechali jsme si zničit tvůrčí jádro společnosti a tak je to teď na většině, a ta jak si se nemá k tomu aby si vychovala lidi ke správě státu.

3 2
možnosti
Foto

Přesně. Vždycky, když čtu o tom, jak se "rozevírají nůžky" tak si říkám, proč to podávají jako naprostou tragedii, vždyť to je vlastně dobře, že se nebrání lidem zbohatnout, kolik chtějí. Popři nich se svezou i ti, kterým se zas tak nechce.

4 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz