Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Systém - jak to celé označujete - se nezměnil. Z Ústavy sice zmizel článek o vedoucí roli KSČ, ale prakticky se stalo to, že komunismus se praktikuje nadále. V bodech:

Ano, je možné podnikat, ale státu se to nelíbí, takže stanovuje množství bariér před tím, než je možno začít podnikat.

Pokud to všechno jedinec absolvuje, pak dohled, regulace a restrikce jeho činnosti státními orgány minimalizuje očekávaný zisk.

Pokud to jedinec vydrží, je udaněn k smrti.

Nic se nezměnilo. Je zde dosud stav reálného socialismu, byť s maličkou tolerancí výstřelků kapitalismu.

6 1
možnosti

Jen se vždy u podobného zamýšlím, co asi tak budou mocipáni dělat, až se to všechno zhroutí (já vím, ono se to prý nezhroutí, oni to prý tak dalece zajít nenechají, no počkám si na to)? Až si budou moct těmi nakořistěnými penězmi tak akorát vytapetovat a nasysleným zlatem a diamatny maximálně "posypat krajíc"? Teda když si ho upečou, protože jestli budou takhle pokračovat dál (v myšlence Nového světového řádu /NWO/, kterou mi Váš text docela hodně připomíná), tak se taky může stát že si většina pracující "střední" třídy (he-he) hodí mašli (což je součástí plánu NWO, aby se celosvětově snížila populace na 0,5mld - údajně!), nebo rezignuje na nějakou práci a půjde žebrat do parku...

0 0
možnosti
Foto

Proč mi poslední dobou připadá, že při procházce městem potkávám lidi zase více zamračené, zase více bez života, bez radosti, bez elánu. Kudy to chodíte a kde to žijete ? Já vidím pravý opak.

3 2
možnosti

Jenomže Vy žijete v Číně. A to je sakramentsky jiná země.

0 0
možnosti

J33a34n 14Š11u21s48t28e41k

27. 2. 2014 9:22

Článek je vynikající! Ukazuje na třídního nepřítele a jde ideologicky s proudem. Věřím, že se ocitne zaslouženě ve výběru! R^

3 2
možnosti
Foto

Myslel jsem, že pochopíte a nebudete to tady tapetovat infantilními hesly ... No nic, asi to máte předpřipravené a jen využíváte Ctrl C a Ctrl V a plníte stranickou povinnost. Tak vám to tady nechám, ať máte radost.

7 2
možnosti

J40a43n 48Š63u85s43t71e34k

27. 2. 2014 9:16

K ČLÁNKU: 

 Život je příliš krátký, abychom ho marnili nenávistí ke komukoliv. Neporovnávej svůj život s jinými, nevíš, čím si prošli ostatní. Nikdo nemůže za tvé neúspěchy, kromě tebe samého. Závist a nenávist je zbytečné mrhání časem. :-)

2 2
možnosti
Foto

Tak si to zapamatujte, protože vás se to týká měrou vrchovatou.

2 1
možnosti

Karma.

K poslednímu odstavci tam malinko nesouhlasím- ALE STOJÍ- jen nemá pistoliR^

2 0
možnosti
Foto

V článku je zmínka i minimální mzdě. Ta je na plánu i pro nejbližší referendum ve Švýcarsku. Hádejte, jestli to odsouhlasí, že kdo nedokáže vydělat 90 tisíc měsíčně, bude muset být propuštěn...

3 0
možnosti
Foto

Nikdy nemažu příspěvky, ale Šustek je opravdu něco naprosto nepochopitelného. Myslím, že není potřeba zde podporovat jeho sebeukájení.

5 1
možnosti
Foto

A to buďte rád, že Macek s Cvalínem ještě chrápou.;-)

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz