Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kříž, lustrační zákon fakticky zrušil 2.1. 1998 V Havel, když jmenoval premiérem, bývalého prominentního komunistu, agenta STB, člena LM a také největšího škůdce České ekonomiky J Tošovského. Porušil, tak zákony ČR a naplival na svůj presidentský Ústavní slib! V Havel měl a má masívní podporu medií, bohužel!

0 1
možnosti
Foto

Ano ano. Když ono je to všechno tak jasné a jednoduché, že. Havel byl sice zvolen komunisty, jenže jaksi po dohodě, že, ehm. Něco za něco. Standard. Jak řekl loni ,,PÉTˇA Čistý". Takový politický ,,deal". Že, ehm. Nemluvě o tom, že kam nemůže čert, nastrčí ženskou, nebo frátera, popř. obojí. Nakonec ani nehoda nemusí být náhoda. A tak z toho ti předtím a zárovenˇtitíž potom stále žijí. No a když to lidi chtěj, tak mi jim to dáme. Stčí jim vysvětlit, co chtěj a....Nic nového. No snad ta svoboda. Můžem si svobodně zanadávat. Třeba i na blogu. Zatím...:-/;-)

0 0
možnosti
Foto

Vtip je i v tom, což  v realitě asi moc vtipné nebude, že si ti evropští salónní socialističtí revolucionáři neuvědomují, že je může smést stejná vlna, jako smetla Janukoviče. Frustrovaných je mezi námi dost a dost.

4 0
možnosti

Velice pěkně napsáno. Jen je třeba nějak odstranit ty neustále vzrůstající nároky na různou snad i viceméně potřebnou pomoc. Touto problematikou jsou nadity volební programy všech a často i nesocialistických stran. Volič na to rád dá a minulost kandidátů na volebních listinách je druhořadá.

Když v roce 1989 byl stav takový, že komunisty naditý parlament zvolil v. Havla presidentem a to co je v článku nadpisem se neudělalo, tak je POZDĚ BYCHA HONIT.

Šlo jen o sametovou revoluci a hadí vejce zůstalo v porodním pelíšku a stále rodí.

3 0
možnosti

A30d46a93m 11S69t95a92v87a

24. 2. 2014 9:06

"......Měly platit pro všechny členy KSČ": Přesně tak! Ty, před 68. nevyjímaje. Anebo spíš, předně pro ně.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS