Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno. Napadla mě ještě jedna myšlenka - občane, ukládej si své penízky do penzijního fondu abys měl z čeho v důchodu žít !  Po 40 letech poctivého spoření a po několika intervencích ČNB si koupíš za úspory jednu nebo dvě minerálky. Možná.

1 0
možnosti

Asi takhle!

Pokud jsi zdravý a máš práci, kde jakžtak  vycházíš a nejsi z toho úplně otráven. Pak obvykle s manželkou - taky ještě s prací - vycházíš. Musíš odolávat všem libůstkám a masážím k zadlužování! To je  největší hrozba - kreditní karta, hypotéka a podobné... To je ta režie státu - tedy politiků, kteří chtějí stále ždímat! Kdypak si upraví financování stran pouze a poze  z příspěvků členů?? Vůbec se k tomu nikdo nemá - všichni  chrochtají - i Okamura  nula v této pozici!

No a pokud vypadneš z pracovního procesu, pak se stáváš okrajem  společnosti a samozřejmě můžeš skončit tragicky - ani střech a nad hlavou! Zajímá to naše politruky - ty desetisíce bez vlastního přístřeší??

Vůbec - jen se budou předvádět  ze stanu při výdeji polévky 1 x  v roce -zanedlouho o vánocích! No a vidíš - volil jsi Babiše - magnáta, který rozhoduje nejen o potravinových zdrojích pro celý stát.

1 1
možnosti

Jednoduche, a trochu primitivni ZASE vsechno svadet na "bandu komunistických zlodějů po roce 1948". Nebot podobna (i horsi) bankrotni situace se deje i  v jinych statech Evropy, v kterych zadna "banda komunistických zlodějů" neradila ani nahodou, ani vzdalene.

5 2
možnosti
Foto

K43a28r64e93l 58K13ř48í43ž

14. 11. 2013 20:17

No, jen jsem si dovolil naznačit, že ti noví postsametoví vládci našich peněženek tak dokonale převzali vzorce jejich chování i konání, že se pomalu vracíme opět ke stejnému stavu i možným důsledkům. Jen znárodnění a podobné krádeže byly nahrazeny daňovými zákony, regulacemi, dotacemi, klientelistikou v podnicích se státní účastí a lobbystickými tlaky.

5 0
možnosti

Nechci být škarohlíd, ale vidím za tím Babiše. S požehnáním Zemana a nakonec to "sám rád uznal" i Sobotka.;-)

2 1
možnosti

Je to skvělé....pár haléřů...Dnes jsem si šla jako důchodkyně koupit lepidlo na zuby...u lepidla z Polska byla cenovka 69.90 CZK a u pkladny chtěla slečna 73.90 a protože jsou čísla mé hobby, tak jsem ji dovlékla k regálu a ejhle: je tam špatná cenovka, protože přeceňují a ještě to nestihly vyměnit....TESCO naproti mělo celonoční inventuru (proč asi)....Takže ČNB to přepísla a prodejci se už vesele pustili do přeceňování...bože, kdy mi sdělí, že dostanu těch 45,- CZK k důchodu?;-(

13 0
možnosti

to procentuálně celkem odpovídá.

To naše věrchuška chtěla

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz