Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zde něco jiného a tato společnost se tomu socialisticky brání. Zde nejde o nefungující partaj, ale o zcela zřetelné selhávání zavádění politického a demokratického systému na beztřídní rovnostářskou posttotalitní  společnost, jež byla uvyklá být řízena, pardon vedena. Nejsou zde už generace lidí, jež vytvářeli hodnoty jež považujeme za pravicové a levicové, či státní, nejsou zde osobnosti a minulá doba je nemohla vychovat. Proto dochází současnému rozpadu velkých stran, neboť jejich ideje byly mělké a nastartovaly úplně jiný scénář a naše republika ztratila většinu svých hodnot, bohužel i morálních kreditů.Od politiky a politických stran nic už neočekávám, problém je v chován, myšlení a postojích občanů ... .

4 2
možnosti
Foto

Jedině co nás může utěšovat je, že průnik programů ostatních politických stran s programem sociální demokracie je vždy minimálně tak 50%, hlavně co se týče toho předstírání.

A pokud pan Kříž považuje téměř všechny voliče (až na sebe) za poněkud nadvrdlé, tak ale musí uznat (jako velmi inteligentní blogger), že politikové přicházejí a odcházejí, voličové zůstavají a nelze je vyměnit. Takže není divu, že politické strany přizpůsobují své programy a jejich plnění tomu, co chtějí jejich voliči, jinak by museli zaniknout. A proti gustu žádný dišputát. Mimochodem, této situaci by se musel koneckonců přizpůsobit i kdejaký diktátor.

Nelze si totiž jinak vysvětlit, že třeba Cibulkova strana, která má veškerý pravicový program, zcela jistě skvělý, na jednom volebním lístku, dostává pravidelně tak málo hlasů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz