Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Všichni lidé nejsou stejní, jsou více i méně schopní. Socialismus nabízí iluzi, že každý se může mít stejně dobře jako jeho soused s prosperující veterinární praxí. On neví, že on vyjíždí ráno v 5 a vrací se v 9 večer. Mezi tím řeší 100 telefonátů, bojuje s byrokraty na stavebním úřadu, obvolává firmy stavějící jeho novou kliniku. Je to život na infarkt, k tomu má dvě malinké děti. On vidí, že jednou ročně jede na ryby do Švédska nebo Norska. Obětuj tolik kolik ti stojí za to. Čím budeš obětovat víc, budeš se mít relativně lépe, teď je třeba najít rozumnou míru. Kdo neobětuje nic, neměl by nic mít, ani ochranu svých spoluobčanů. Takže pane Kříži, lidé ty komunisty stále volit budou, nabízejí snadný život bez vlastního přičinění. Stačí se prohlásit cigánem, studentem sociologie, gender vědkyní a nejlépe se stát státním úředníkem.

22 2
možnosti
PK

K titulku: Češi budou volit komunisty z obavy, aby nechcípli hlady. :-)

7 6
možnosti
IJ

I63v11a37n 21J29i73r75e56š

7. 10. 2013 13:36

Tak nááádherný žvást od reality odtrženého sociopata je opravdovou vzácností. Karma za pobavení.

9 13
možnosti
RJ

U tebe to tipuji na úplnou ztrátu kognitivních schopností. Věř, že tato diagnóza je nevratná. Nemoc pouze progreduje.Rv

5 0
možnosti
OH

Po tolika letech od revoluce už to začíná být trapné házet každou chybu "pravice" na komunisty. Ale nebojte, jste ve výběru a podle karmy se dostanete i do TOPky.

7 8
možnosti
MP

samozvaný dobroser   .. to si zařazuji do slovníkuR^

0 0
možnosti
LP

Předvolební taktika strašení začala. Máme se bát? ODS a TOP09 už předvedly co umí. Naštěstí mají lidi i paměť, takže voliči rozhodnou koho poslat do sněmovny.

13 12
možnosti
Foto

Škoda, že si někteří nechtějí pamatovat jak to vypadalo, když měla více jak 40 let absolutní vládní většinu KSČ, což?

4 5
možnosti
TK

Ne, zadarmo toho na světě světě skutečně moc není. Dokud ale spousta lidí pracuje (myslím opravdu pracuje, nemyslím chodí do zaměstnání) a přitom z platu neuživí sebe, natož rodinu (a k tomu jim ještě smetánka směje do obličeje v provokativním článku, jak se máme dobře http://ekonomika.idnes.cz/anketa-osobnosti-o-zivote-v-cesku-dlq-/ekonomika.aspx?c=A131006_193623_ekonomika_zt), tak musíte počítat s tím, že tito lidé vaši milovanou ODS prostě volit nebudou. :-P

11 1
možnosti
MR

Jo to měla být ODS? ;-D Podle jejich aktivní přerozdělovací politiky je mám spolu TOP09 jako další odstíny komunistů.

2 2
možnosti
MR

Ten závěrečný odhad preferencí Svobodných na 5 až 10 % .. nu snad vyjde.

6 2
možnosti
MK

Co uměli komunisti jsme viděli dávněji,co umí "kapitalisti",vidíme v současné době.Pár nabobů s kapitálem,který se rovná rozpočtu jejich zemí,které ovšem neprosperují jako oni sami a ani většina pracujících se nená moc fajn.

Jinak k článku..opětovné a stále omílané strašení komunisty,dnes už dost ubohé.Ale proč ne,zástěrka jiných problémů je to dobrá..

14 8
možnosti
IM

I55v56o 83M26i86l15d50a

7. 10. 2013 12:44

pěkně a pravdivě, slovníkem od huby, kterému  bolševik jedině rozumí!

rozumí sice každému slovu, jejich pravdivost se ho hluboce dotkne na jeho prostinké dušičce a tak vyrazí do protiútoku, neb zapřemýšlet, či přiznat vlastní zvrácenou pomatenost, je neskutečně bolestivé. bravo,autore, bravo! leč také darmo, neb sviním jste perly hodil a lejnem vás za to potřou, abyste páchl stejně jako oni.

6 6
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz