Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J38a94n 28H38u95r95k41a

9. 10. 2013 13:24

možná až občan nepozná, že když ani  chozením do práce od nevidím do nevidím popř. v podnikání ho nebudou pořád okrádat byrokrati a daně se neuživí neboť nestihne vydělat to co jiní rozkradou nebo jaké stejné problémy mají i jiné státy potom možná nebude brát ten kapitalismus tak kriticky...

3 2
možnosti
JJ

Tento příspěvek nedává žádný smysl. 8-o

3 0
možnosti
VJ

Má to jeden háček...kde vidíte tu reálnou pravici? Od 89 nevidím jedinou stranu, která by byla pravicí, jedinou stranu, které by šlo o čisté podnikatelské prostředí. Vidím tady ODS, která totálně rozkradla republiku a předala ekonomickou moc bývalým STBákům. No když člověk zjistí něco o V.K., tak se ani nediví. Pak tady byla ČSSD, která dělala to samé a pak zase nějaké spletence recyklátů těch samých profesionálních politiků, zlodějů a mafiánů, kteří vysávali a kradli co to jen šlo a ještě jim to Klaus na odchodnou posvětil.

A ano, alespoň relativní jistota práce a nějaké stability je pro člověka celkem osvobozující. Když tady za 23 let nebyl nikdo, kdo by stanovil jasná, jednoduchá a VYMAHATELNÁ pravidla, tak se fakt lidem nedivte, že upadají do letargie a chtějí jen ty nejzákladnější jistoty - teplej kancl, teplo doma, lahváče a seriál. Je to smutné, ale jako hlavní příčinu vidím Klausovu éru, kdy prostě mohl udělat dobrá pravidla, mohl převzít německá pravidla, ale on měl úplně jiný cíl.

Možná je potřeba klesnout na dno, aby se společnost zase mohla odrazit a hlavně změnit. Jaký je rozdíl mezi Kalouskem a Sobotkou? Oba zasekávali obrovské deficity, oba odkláněli peníze, oba zvyšovali daně a ani jeden nestojí o vymahatelnost práva, ale jen o to si nahrabat. Jaký je morální kredit těch, co se označují za "pravici", když na vedoucích postech nesedí jediný člověk, který by nebyl zkorumpovaný a nekradl...například kauza CASA, Pandur, ProMoPro, policejní reforma, pražská čistička, dopravní podnik...nebo globální OZE, církevní restituce (nic proti navrácení, ale ty pravidla jsou prostě dělaný na objednávku).

A spojení "Svobodného" pana Macha s největším tunelářem V.K. je prostě nepřijatelné.

Tak koho mám jako volit? :-P

10 1
možnosti
JJ

Někoho jiného, a to bez ohledu na to, jestli váš hlas propadne. A pokud si opravdu nemůžete vybrat nikoho, tak nechoďte k volbám.

Poněkud namáhavější řešení je vstoupit do politiky sám a snažit se věci napravit.

2 0
možnosti
DC

Bohužel pravda. Snad mi může být útěchou, že v případě toho nejhoršího mohu odejít a žít jinde. Když si představím, jak tady budou volby vypadat za 15let až budou vyhrávat důchodcovské strany, je mi zle.

1 1
možnosti
SH

Běž, běž třeba do... Já ti počkám u šatů...

2 0
možnosti
Foto

Tvrde,ale pravdive. Na vsechno se musi vydelat. Zadarmo nikdy nic neni. Komunisti mohli jen tak dlouho existovat, dokud zili z podstaty ukradeneho a na dluh budoucnosti. Priroda znicena, voda i vzduch, domy neopravene, tovarny zastarale...

6 4
možnosti
VJ

A posledních 7 let je jako jiných?

Státní dluh reálně nesplatitelný, domácnosti pod hypotékami...10% nezaměstnanost a padající ekonomika? Dotace na všemožný kraviny, milióny regulací. Jaký je v tom rozdíl? Taktéž život na dluh.

ODS, TOP09 totiž nejsou pravice, ale mafiáni, stejní jako ti bolševici z ČSSD a KSČM, ale bohužel to hodně lidí nevidí.

10 2
možnosti

Pro vsecky duchodce,co voli rude trenky: Jako neproduktivni skupina obyvatel byli tehda svou existenci v praze ve vlade vedome nazyvani jako pritez statu.Drazsi operace ci udrzovani lidi do 85 let pro kazdeho = blbost.Mozna na oko,ale kazdy reditel nemocnice si to ze skoleni odvezl a praktikoval.Tady na blogu o tom pred par lety lezel clanek,bohuzel jsm ho nenasel. A vzpominate na domovy duchodcu v sedesatych letech? ano byli pro kazdeho dostupne.Mistnost jako mala telocvicna,deset posteli, par stolku a spolecna socialka! na prvni pohled posledni stace pro stare lidi

0 5
možnosti
JH

Tady je snůška přechytřelých, lenivých, tlustých inteligentů, kteří nedokáží napsat ani dvě souvislá slova. Je mi za náš národ stydno. Kam jsme to dopracovali? Mgr. Buc. Phd.? Každý inteligent, ale souvislou myšlenku neudrží. Ruce máme na práci, hlavu na myšlení. Pokud toto spojíte, bez toho, že vám někdo něco dá zdarma, tak jste z poloviny za vodou, ta druhá polovina je chuť se učit a být pilný. Pak nadávejte. S takovou skončíme  ve stoce a s námi naše děti a vnuci. Nikdo tomu nevěří, vždyť Jirka říkal, že dluhy se neplatí, ale on myslel ty svoje. Dluhy se platí a krvavě, buď hyperinflací nebo státním bankrotem.

10 1
možnosti
JS

No já chcípám hlady za  kapitalistů.Takže zkusím ty komunisty. Horší to nebude.;-)

7 9
možnosti
LN

..lempl bude hlady chcípat i v monarchii.....

13 2
možnosti
AK

A co takhle volit TOP09 a ODS dokud Češi nezačnou chcípat hlady?

6 4
možnosti
JJ

TOP 09 ani ODS nejsou řešením. To, co předvedli, nebyla reforma, ale deforma.

2 0
možnosti
HB

Kdyby v Česku byla skutečná pravice a ne jen ta deklarovaná, která jen a jen hrabe pod sebe, nemusíte tohle vůbec řešit. Ale pokud volbu pravice v podání ODS či TOP09 většina jejich voličů omlouvá tím, že volí "menší zlo", pak nechápu, jaký rozdíl mezi zlem levice a zlem pravice vlastně vidíte.

15 0
možnosti
KV

K97a96r61e75l 82V35a25l89i61š

8. 10. 2013 17:33

Bohužel i ta pravice je tvořena většinou bývalými komunisty. Podle toho to zde vypadá.

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz