Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

žádnej stres, komouší nejsou naštěstí to, co bývali. I tak jsou schopni natropit pěknou paseku. Ta bude spíše vypadat tak, že zatímco voličům, kteří si od nich slibují zlepšení...nečeho, nevím, výplaty, nebo nevím co chtějí, se bude dařit pořád stejně, těm ostatním, co je nevolili se situace leda zhorší.

Suma sumárum, srab a neštovice, jen pro mnohem více lidí, než je nutné.

2 1
možnosti
PV

P49e26t10r 68V93l19c34e78k

10. 10. 2013 21:16

hlavně komouši by u nás nevládli ani den, nebýt podpory bolševické velmoci.......a protože dnes žádná bolševická velmoc v dosahu není, strašit bolševickou totalitou v ČR a návratem před rok 1989 může pouze hlupák.......a že těch hlupáků okolo je.....:-/

4 2
možnosti
AK

A koho byste doporučil volit těm, kteří jsou oprávněně nespokojeni s tím, jak na nás vládnoucí kašlou, jak nám lžou a jak nás okrádají?

3 1
možnosti
VB

prostě se o vás špatně starají a vy máte přece právo na dobrou péči, doporučil bych vám volit komunisty, ti jediní se o vás postarají podle vašich představ a kdyby náhodou ne, tak alespoň zatoči s těmi nenáviděnými zbohatlíky, co si nakradli

2 6
možnosti
KJP

Už chcípáme 5 let. A děkujeme za to právě Vám! Vy asi ne! Jen tak se dá snad pochopit to co jste napsal!

7 2
možnosti
PV

P66e82t38r 26V87l76c80e43k

10. 10. 2013 11:47

Nikdo zde nechce totalitu, ale levicovost a sociálnost není nic negativního, jak se autor snaží popsat. Např. ve Švédsku či Rakousku jsou sociální strany u moc od 2. světové války prakticky nepřetržitě a nikdo tam hlady neumírá......

9 3
možnosti
Foto

Autor podle mých zkušenosti s jeho články patří k těm, pro koho levicově smýšlející = komunista.

3 1
možnosti
Foto

Jasně, všechno to tady uvolníme volné soutěži a budeme tu mít korporátní totalitu tak jak ji mají například v USA ve zdravotnictví. Hezky ode zdi ke zdi, že?

6 1
možnosti

Když srovnám socialismus a dnešek, tak ve kterém režimu bylo více lidí úplně na dně? I tehdy jsem znal lidi, co se neměli nějak extra, ale měli na bydlení a na jídlo  Dnes je to jak? A nemusí si za to lidé sami, ale systém, který umožňuje dostat člověka na dno. A za komunistů se tady v naší zemi hlady nechcípalo. To si pletete s 1. Republikou.

8 1
možnosti
OV

no tak bíce lidí bylo v ho...ch samozřejmě za totáče. Jen jich bylo tolik, že si to ani neuvědomovali. A ti,co se chtěli mít lépe, protože byli pilní, měli nápady a chu´t něco dělat naráželi na beznaděj tehdejšího systému. Ta beznaděj tu byla tak velká, že mnohoset tisíc těch nejaktivnějších raději dobrovolně opustilo svou zemi, aby se mohli realizovat a dělat z dnešního pohledu normální věci, které tu ale byly zakázané.

4 1
možnosti
Foto

Žádná pravicová čerta k prosperitě nefunguje. Vidíme ve kolem sebe dnes a denně. Budoucnost má jen socialismus. Ale ten skutečný, demokratický, respektující lidská práva a svobody. Nikoliv bolševický státní kapitalismus, který vykořisťuje zaměstnance ještě více než soukromá verze kapitalismu. To, že většina voličů volí levicově je naprosto přirozené. Těch 10 či 15% voličů pravice reprezentují bezohlednost, sobectví a chamtivost. Jenže s těmito deprivanty lidstvo žádná budoucnost nečeká. Klidně podříznou i větev na které sedí, jen když na tom vydělají. Voliči nevoli komunisty, aby mohli chcípnout hlady, ale proto, že pod vládou pravice opravdu chcípají hladem! Autor typicky zaměňuje příčinu a následek. V zemích s vysokou kvalitou života a životní úrovni nikdo komunisty nevolí. Ale také tam nikdo nevolí neodpovědné, bezohledné a sobecké pravičáky, kteří rozkrádají veřejné prostředky, pohrdají většinou obyvatel vlastního státu a přitom kašlou zvysoka na právo a zákony. Takoví tu kvalitu života ve státě nezvýší, ani životní úroveň. Tedy s výjimkou své životní úrovně. A hospodářská krize jasně ukázala jaké státy jsou opravdu životaschopné. Státy demokratického socialismu. Státy s vysokou daňovou kvotou úspěšně přerozdělující národní bohatství ve prospěch celého těla. Nikoliv jena pár orgánů. Protože zdravé musí být celé tělo. Nemocné tělo s nenasytným i když mimořádně zdravým a dobře zásobovaným žaludkem stejně dříve či později zemře. Stát je mozek, který musí dát žaludku příkaz, aby se o své živiny rozdělil se zbytkem těla. Sám to chamtivý žaludek nikdy neudělá. Klidně nechá celé tělo zemřít. Inu žaludek není mozek.

11 6
možnosti
RA

Silný stát je totální průser. Konec evoluce a svobody jednotlivce.

1 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
ZH

Přesně, oni jen zahodili rudý knížky a jali se budovat kapitalismus, jak ho znali z přednášek marxismu-leninismu. Tedy člověk člověku musí být vlkem, dělníka je nutno platit co nejmizerněji a kapitál je nutno hromadit, aby bylo s čím hrát na burze.

2 0
možnosti
SH

Karlíku, mýlíš se, ostatně jako obvykle. Češi budou volit komunisty proto, aby opravdu hlady nechcípali!

10 1
možnosti
PV

Tak si s těma komunistama strašte třeba do smrti. Občana dnes opravdu zajímá docela něco jiného a ne tyhle báchorky z minulého století. Navíc to máte malinko pomýlené, když píšete o utahování opasků. Zamyslete se nad tím, jak si opasky utahovali vaši spoluobčané poslední roky, kdy už do toho komanči absolutně nemluví. Posledních 24 let je zadlužují docela jiní truhlíci. Ty začnete kritizovat kdy?

12 6
možnosti
RA

Nikdo tady nemluvil o konkrétních politických stranách. Mluví se zde o ideálu svobody a nezávislosti, o kapitalismu nezničeném socialistickým roubováním všeho možného, co dnes dělá EU i USA. O cítění podstaty člověka, o kterém dnešní voliči jakékoli současné strany nemají ani tušení, maximálně uroní slzu při sledování filmu Dances with wolves, ale vlastně ani neví proč... Už je to bohužel strašně dávno, co lidstvo žilo ve svobodné společnostim, a jejich genetická pamět a touha po nezávislosti se rozemlela diktátem státu nad svým vlastním životem i nad životem své rodiny. Je mi z toho smutno stejně, a možná i víc, než autorovi blogu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz