Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Vidíte pane Kříži, celá naše rodina- 5 osob ,bude komunisty volit. Té pravicové škváry máme plné zuby.

3 4
možnosti
JT
VS

Naprosto mi stačilo, přečíst si název článku. Má cenu číst článek, kde autor udělá hrubku již v jeho názvu;-D? Nemá!

1 0
možnosti
Foto

Lide voli komunisty z nedostatku odvahy prevzit odpovednost sam za sebe. Voli komunisty z jakesi vnitrni slepoty rozeznat spravne mravni hodnoty, v kterych za komunistu nevyrustali. Voli komunisty proto, ze se boji, ze budou mit prazdne lednicky. Voli komunisty ze zavisti k bohatsim sousedum. Voli komunisty proto, ze doba minula demoralizovala hodnotu "bezplatneho" zdravotnictvi a skolstvi. Voli komunisty proto, ze je "komunismus" let minulych naucil lenosti, zavisti a zbabelosti. Ztratili pojem o meritku odpovednosti a ohodnoceni za odvedenou praci. Komunisticka praxe proste otvira prostor pro rozvijeni toho spatneho, co je v cloveku. Je naprosto proti lidske prirozenosti a nezbytne sebevychove cloveka k preziti.

Chybi nam zodpovednost sam za sebe, smysl pro moralni hodnoty a odvaha verit, ze "mlyny melou pomalu a jiste, ale melou vcas."

6 3
možnosti
JH

J33a90n 63H32u84r83k13a

11. 10. 2013 23:15

pravda mlýny melou v Americe tak dobře že se obává zda přežije týden...tak dobře hodnotili svou práci až ji úplně znehodnotily a teď se mají tak dobře že žijí zadarmo tedy komunisticky...;-D

3 3
možnosti
LH

Volební program ODS v roce 2010

ODS měla možnost naplnit volební program, který si dala v roce na volební období 2010 - 2014, to znamená že jim k naplnění schází jeden rok.:

Volební program:

- prosazujeme nízké daně- zabráníme zvýšení daní- máme sílu a schopnost vyvést zemi z ekonomické krize- nárůst počtu podnikatelů - dostupnější a levnější léky- obnovení hospodářského růstu- zabráníme zdražování elektřiny- jednodušší sociální systém (s-karty) - valorizace důchodů, nepřejeme si rozevírání nůžek mezi seniory a ekonomicky aktivními- na úřadech rychle a snadno - boj proti korupci - protikorupční soudní senáty- zvyšování zaměstnanosti vězňů Už jsem se dlouho nezasmál. Buď občanům v roce 2010 lhali, nebo neumí vládnout. Já osobně bych to spojil. Hlavní je lidem něco nakecat, oni už to sežerou a jedeme dál!!!

6 1
možnosti
LH

pro autora

Jenže určité procento lidí už NYNÍ chcípá hlady.Vy jste neviděl v televizi jak staří lidé NEMAJÍ peníze na zaplacení nemocnic, léků nebo mladé rodiny po propuštění z práce a nemoci sehnat jinou, nemají ani na zaplacení hypotéky  nebo jak naše zdravotnická (nebo sociální) reforma zázračně uzdravuje lidi.Oni mají 10,20 let plně invalidní důchod a najednou jim ho seberou.

Tak tohle asi volič modrých ptáků NIKDY nepochopí, protože ON JE PŘECE ZDRAVÝ A POTŘEBUJE VĚCI, KTERÉ JSOU DNES MODERNÍ.

Nějak nemůže pochopit, že lidi, kteří celý život pracovali, tak DNESKA MUSÍ ŽIVOŘIT protože všchny vlády se snaží rozkrást co jde a přitom  ožebračovat právě staré lidi (zvedat jim co nejvíce daně a poplatky u doktorů).

8 4
možnosti
KV

Tak dobře, socialismus nefunguje - jenže bezohledný kapitaismus taky ne - je kolem nás plno potenciálních lupičů, kteří nás mohou kdykoli napadnout, zranit či zabít, okrást...

A proč? - Odpovězte si raději sám, vážený autore blogu... (pravičákům nemá cenu něco troubit do hlavy, ať na to přijdou sami, co je pro ně (resp. pro nás všechny) nejlepší).

3 1
možnosti
KV

Napovím aspoň pár otázek:  Kde se vzali?, Kde se berou? Co dělat pro to, aby jich furt nepřibývalo?

1 0
možnosti
MM

Zdeněk Svěrák to v dnešních lidovkách vystihl zcela přesně, cituji : "Já jsem především zklamanej z toho, že ta většina, která u voleb rozhoduje, má mentalitu čtenářů bulváru." ;-(

5 2
možnosti
PV

P13e17t31r 62V70l71c52e72k

11. 10. 2013 9:43

ale těch voličů, kteří volí jako pan Svěrák, se to jistě netýká, ti mohou být v klidu.....:-P

1 0
možnosti
LH

Divíte se proč stále více lidí chce volit komunisty?Já vám to řeknu podle sebe a svých (dnes už bývalých, protože jsem nezaměstnaný, spolupracovníků).JE TO Z TRUCU, aby nynější vládnoucí elita poznala, že sice za komunistů bylo špatně, ALE DNES JE JEŠTĚ HŮŘ.Možná, tím nic nezměníme, ale už jen pro ten pocit, že vládnoucí elita bude na kolenou před komunistama i když je po celou dobu svého vládnutí zatracovala.

A proč mladí budou volit komunisty?Když jsem mluvil se svými mladými spolupracovníky, tak na ně každý nadával, ale jen do té doby než se oženili či vdaly.

Když jsme jim říkali, jaké VÝHODY jsme měli jako mladí manželé, tak se chytali za hlavu, kde na to ti komunisti brali.

Novomanželské půjčky (na pořízení bytu 1% na zařízení bytu 2 %).Na 1.dítě se z půjčky strhávalo 2000 a na každé další dítě 4000 (já jsem tím pádem NEMUSEL státu vracet 10000 Kčs).Stálá práce a člověk NEMUSEL mít strach, že nebude mít na splácení půjčky (zažil jsem už několik zkrachovalých rodin kvůli tomu, že je propustili z práce a NEMOHLI splácet hypotéku).

V některých zaměstnáních NÁBOROVÝ  příspěvek, po x letech věrnostní příplatky atd. Více by se toho sem už nevešlo. A tito mladí založili KSČm (m... jako mladí) a už mají přes stovku členů (jen v mém okolí).A všichni se chystají volit KSČM. Víte, on málokdo čte volební programy, protože stejně všichni lžou, ale proč volit nové strany, když po zkušenostech z minulých voleb stejně ZRADÍ svůj program a pak si založí jinou stranu , kterou nikdo nevolil, jen aby se udrželi u moci.

5 4
možnosti
LH

a ještě jeden poznatek

Včera jsem se HLÁSIL na pracovním úřadě.1,5 hodiny cesta na kole tam 1,5 hodiny cesta na kole zpět, 2 hodiny čekání na úřadě to je 5 hodin ZBYTEČNĚ ZTRACENÉHO ČASU.Na kole musím jezdit abych ušetřil buď za autobus (50 Kč) a nebo za benzín v autě.

Na úřadě jsem byl už před osmou hodinou.Paní ráčila přijít za 5 minut osm, 8 a pět minut vylezla z kanceláře a šla do druhé odkud po 10ti minutách vyšla s hrníčkem kafe v ruce a PAK TEPRVE ZAČALA PŘIJÍMAT LIDI.

Tak za takovouhle pracovní morálku by mě v každé firmě VYHODILI.Jak je možné, že ve státních institucích toto tolerují???Byl jsem za 5 minut hotový ("našel jste si něco?neeee??, tak se podívejte na chodbě na nástěnku, jestli tam není něco pro vás a zase za měsíc (napsala datum) se zase ukažte").Tak takovouhle práci bych také zvládl!! Na pracák z naší vesnice jezdí hodně lidí, ale každý k jiné referentce (mají to rozdělené podle abecedy) a každý MUSÍ v jiný datum, takže ani nemůžeme jezdit jedním autem.

A za další.Za komunistů jsem se SVOBODNĚ mohl rozhodnout, jestli budu stát v frontě na nedostatkové zboží, (jak tam bylo víc jak 5 lidí jsem nikdy nestál).).Raději jsem se bez toho zboží obešel či nahradil to něčím jiným (nemusel jsem mít banány a pomeranče, jabloní mám na zahradě dost a jablka jsem ještě vozil na moštování, měli jsme okolo 200 lahví moštu).A banány jsem si vozil když jsme jezdili do Prahy do divadel. DNESKA SE NEMOHU SVOBODNĚ ROZHODNOUT JESTLI PŮJDU NA PRACÁK NEBO NE.Když se neohlásím, nedostanu podporu. Myslíte, že toto je zvýšení životní úrovně???Ještě větší buzerace než za komunistů a ŽÁDNÉ peníze.Tam kdybych těch 5 hodin stál frontu na něco, tak jsem to dostal.Včera mám 5 hodin promrhaných a žádný hmatatelný výsledek. Za komunistů za 5 hodin stání (to znamená už ode tří hodin ráno) bych měl KAŽDÉ zboží.Dneska za 5 hodin ani neseženu práci (je mi 60 let a nikde mě nechtějí, že jsem starý).

6 4
možnosti
JM

Spojovat  dnes volbu levicové strany  s komunismem, který  v naší zemi vládnul před sametovou revolucí je scestné. Levice se nerovná sociailsmus ani komunismus.  Ve vyspělé  demokratické společnosti existuje levice  i pravice  současně  a demokraticky  pracují na budování společnosti - přetahují se o více či méně sociální smír.  V naší zemi  však se však pravice po revoluci rekrutovala z pseudo privatizačních zbohatlíků a veksláků a tato tradice okrádačů všech ostatních řádně pracujících vyvrcholila Nečasovou vládou.

Volič levice nechodí do zaměstnání , ale dře v práci za minimální plat.!

Volič nechápe a nerozumí programu reálné pravice, protože zde žádný takový není !

Volič nepochopil podstatu pravice, která  ho okrádá a zvyšuje daně pro svůj aparát a pro své korupce !

To všechno znamená jen další a další utahování šroubů,  větší okrádání pracujících, posilování silových složek státu a moci vychytralých pravicových vládců, často s psychopatickou diagnózou, kteří si z lidí dělají otroky a dojné krávy!

Pokud je podle  Vašeho blogu " uvědomělých"  pouze 5 - 10% , děkjuji všem 90 -95 % !

13 3
možnosti
PP

P97e55t42r 75P81á23l78k48a

10. 10. 2013 21:35

divím se vám, že s takovými "debily", jak ve svém blogu popisujete 90-95% svých spoluobčanů, vůbec můžete žít. Zkuste se přestěhovat někam, kde vám bude líp, třeba na Marsu je tuším ještě volno a nebudete se tam muset dohadovat s žádným levicovým póvlem. Vy jste úplný prototyp člověka, který bude tleskat případnému diktátorovi.

A to volím rozhodně spíš doprava.

9 2
možnosti