Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Když v Řecku vládla levice, byl tam skutečný blahobyt i pro obyčejného dělníka. Jak dopadli, to víme všichni. Ani ta polévka není zadarmo!

0 1
možnosti
PM

Někde jsem četl, že jediné zdarma je sýr v pastičce na myši

2 0
možnosti
VH

Mnozí živnostníci budou příjemně překvapeni, jak jim za vlády ČSSD stoupne odbyt, že nebudou tolik času ztrácet hledáním zákazníků, že peníze, které dá stát "sockám" skončí u nich, ne u těch "socek".

0 2
možnosti
PM

A ty peníze pro "socky" - kde je stát vezme?;-D

2 0
možnosti
MS

Pěkná krávovina,komentáře nehodna!:-)[>-]

1 3
možnosti
MP

Dokažte pravý opak. Děkuji předem. Jde o základy ekonomie, na to není nutná žádná škola, jen se trochu zamyslet. Když začínala krize před x lety, snížil se počet zakázek pro všechny firmy, protože v oběhu bylo málo peněz, proto se muselo propouštět. Co je na tom špatně? Každý z nás tyto skutečnosti viděl a mnohý cítil na vlastní kůži.

3 1
možnosti
JH

Komunistům, napříč politickým spektrem, se daří rozeštvávat, napříč mediálními prostředky, mezi sebou lidi, kteří jsou na sobě existenčně závislí, mají stejný zájem na prosperitě, mají stejný zájem na nízkých daních, mají stejný zájem na neexistující byrokracii. Rozdíl je jenom jeden, jedni jsou zaměstnavatelé, druzí zaměstnanci. Ve výrobních firmách nemohou bez sebe existovat. Podnikatel bez dobrých zaměstnanců padne, zaměstnanec bez dobrého podnikatele skončí na pracáku.

 Jejich společným nepřítelem je socialistický stát, který je staví do vzájemné opozice, za účelem rozdělit jejich volební potenciál a následkem toho získat větší podporu pro zvyšování daní, přerozdělování, subvence a dotace, kde mohou byrokraté, napříč spektrem, neomezeně krást. Lidé by si to měli uvědomit, ale je mi jasné, že takovýto příspěveček nemůže nic změnit. Stačí jeden šot v televizi a je zase jasno.

7 1
možnosti
PF

P12e26t15r 80F77o81j61t69í81k

11. 8. 2013 19:52

O podnikatele nejde ani pravici ani levici. Všichni jsou zlobovaní nadnárodními koncerny a malí podnikatelé odcházejí na smetiště dějin. Oboum směrům se akorát dobře daří lidi rozeštvávat. A je jasné, že nižší inteligence je k tomu náchylnější. Už jste třeba viděl podnikatele na protiromské demonstraci ? Politikům se daří rozebrat úplně všechny. Důvodem jsou ty pravé, velké kšefty. A ne lidi.

1 1
možnosti
PP

No nevím je to plamenné a částečně i pravdivé, ale... Ale vy páni podnikatelé - co jste udělali pro aby zaměstnanci nebyli vašimi protivníky, ale "úhlavními" nepřáteli? Vůbec nic... Kde asi dělá český "podnikatel" chybu, když jeho německý protějšk dokáže za stejnou práci dát svým zaměstnancům 4x tolik peněz a přitom zajistit menší nezaměstnanost? Neházel bych všechnu vinu na ty"obyčejné" lidi - obyčejné ve smyslu, že se snaží uživit těžkou (mnohdy) manuální prací, neberou žádné dávky, po státu chtějí ještě méně než "podnikatelé" a přece třou bídu s nouzí...

0 1
možnosti
PM

Na nic nečekejte a ukažte všem podnikatelům jak se to má správně dělat. Hlavně teda ty 4x větší platy

4 1
možnosti

Zemanova agentka Nagyové bude mít za následek likvidaci podnikatelského stavu? Tak jste si toho Nečase měli lépe hlídat.

0 0
možnosti
AK

Faktická připomínka:

75% firem má zahraničního vlastníka.

Já bych se o jejich budoucnost tak neobával.

0 1
možnosti
PK

Tady ta pivní diskuze je neustálá odrhovačka a že se k ní propůjčuje i půvabná paní Lea, je mi líto. Podstata problémů je totiž úplně jinde:

- šikovný podnikatel nemusí platit daně z příjmu

- sociální a zdravotní si vylepší minimální mzdou a šoupne zbytek lidem bokem

- na takové množství podnikatelů nejsou mezi lidmi prachy, i Němci koukali kolik je tady

  na velikost státu "podnikatelů"

- pomůže si švarcsystémem, kde zásluhou ODS se aktivita TOP v této oblasti dostala   do ztracena - to, že podnikání tolik nejde, je často záležitost úrovně nabídky - řekněte mi upřímně,    když navštívím 20 hospod v Praze či jinde, kolikrát budu spokojen alespoň na 80-90% - že asi část a ne malá Čechů-zaměstnanců je podprůměrných, za to Kalousek nemůže

0 0
možnosti
PK

Podotýkám, že jsem byl podnikatel a považuji jejich činnost za významnou a kdybych byl premiér tak bych do řady věcí nerýpal, i když se mi nelíbí. Ale s některými věcmi se musíme smířit - třeba, že jsem jako "mini" nemohl konkurovat IKEA nebo podobným a skončil.

0 0
možnosti
Foto

"Obyčejný člověk" by již konečně mohl pochopit, že čím více se budou házet klacky pod nohy podnikatelům, tím více na to doplatí právě on ("obyčejný" člověk) a socialistickou parádu nebude mít kdo platit. Hezky je to vidět ve Francii, kde zavedli "milionářskou daň" nazývanou taky "daň ze závisti". A výsledek? Tato daň žádné peníze navíc nepřinesla, protože bohatí buď odešli do jiných států nebo začali šetřit... a propouštět. Nezaměstnanost stoupla na třináctileté maximum. No a Francouzi začínají chápat, že i když sousedovi chcípla koza, tak jim se žádná nenarodila...

12 1
možnosti
MZ

draha neverte ze tenhle typ obycejneho cloveka zacina neco chapat... na to uz mel v historii prilezitost tolikrat, ze kdyby chtel chapat tak uz chape ted

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz