Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M84a22r30t98i40n 95Š29i47k

16. 5. 2013 9:24

Jakkoliv je vaše touha po hledání hypersvobodné společnosti legitimní, nezbývá než konstatovat, že je velmi úsměvná. Něco jako "jít a hledat Eldorádo". Slovníkem, jako vystřiženým z padesátých let, se k ní rozhodně nepropracujete. Mobilisace začne až tak půl roku před volbami, zatím je poměrně brzo. Přemýšlím, kde by se vám mohlo nakonec opravdu líbit. Napadají mě některé kmeny z hloubek brazilských pralesů. Ale pozor. Mohou to být i lidojedi. Tak aby vám tam chutnalo.R^EU

2 2
možnosti
JL

Právě jsem si přečetl zprávu, kde se píše, že v USA se platy manažerů zvedly za několik dekád 7x a zaměstnanců asi o 6% (1978-2011). Podle některých libertiánů je Obama socialista...Zvláštní socialismus.

Ve světě přibylo za loňský rok chudoby a příjmové rozdíly mezi nejbohatšími a nejchudšími se zvětšovaly. Uvedla to ve své zprávě koalice organizací Social Watch. Krize a s ní spojené škrty a úspory také zhoršily postavení žen.

http://www.novinky.cz/ekonomika/302422-chudoby-pribyva-krize-zhorsila-situaci-zen.html

0 0
možnosti
Foto

Stát je zadlužený a na mizině, na jeho chování to však není vidět. Teď se právě kolem vesnice, kde střílím, za EU miliony vysázely kolem polních cest lípy a ovocné stromy. K čemu celá ta pitomost fakt nevím. Kolem polí jsou hluboké lesy

2 0
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše. Velice trefný článek... socialisté páchají jednu stupiditu za druhou.

6 3
možnosti
Foto

Jen si musíme uvědomovat, že na jednoho samostatného, podnikavého člověka je zde šest těch lačných sociálních jistot za cizí peníze. 

A jak to řekl soudruh Dryml: "Krást můžeme, ale musí tam tak nějak zbejt i pro ty lidi".

Lidé podnikaví a odpovědní budou v této společnosti vždy tak nějak v menšině a budou nadále nedobrovolnými dárci svých úspěchů a mozolů rozsáhlé bandě netáhel.

Jen nemám nápad, jak se těch zdivočelých lenochů a žebráků zbavit.

6 1
možnosti
Foto

Respektive mám. Omezit volební právo. Kdo pobírá cokoliv ze státních peněz, nechť nemá právo volit. A je jedno z jaké kapitoly bere.

5 2
možnosti
Foto

Tohle se mi líbilo, dávám karmu, laik a sdílím... včetně velice trefného obrázku na začáku! ;-D

9 6
možnosti
Foto

Pane autore, s vaším článkem souhlasím, jen mne zaujala taková drobnost. píšete: "A ikona socanů v boji proti korupci JUDr. Eliška Wágnerová?" Neměl jste na mysli Mgr. Marii Benešovou?

2 1
možnosti
Foto

Velká moje chyba, děkuji. Samozřejmě, opravuji.

1 1
možnosti

Další užitečný .....bloger, který se chytil na nahozenou vějičku a ztrapňuje se na základě jakéhosi neoficiálního plku pár ženských ve straně. :-)R^ http://www.novinky.cz/domaci/301783-povinne-deleni-rodicovske-dovolene-poslanci-cssd-jsou-proti.html

4 23
možnosti
Foto

Musí být nepříjemné, když z úst představitelů strany, kterou chcete volit, vychází jeden plk za druhým...

17 2
možnosti
Foto

Však oni udělají jen to co jim jako společnost dovolíme. A pokud je drtivá většina obyvatelstva s bolševickým smýšlením, tak jim bude dovoleno hospodářství zruinovat. Myslím, že se dá očekávat další vlna emigrace těch schopnějších. Kam to povede je jasné. KLDR náš vzor?;-)

12 3
možnosti
KB

Sám víte, že jste napsal hodně zaujatou blbost. Jako vždy. Ta strana ČSSD) může dostat peníze hlavně ze SR na základě volebního výsledku. Nic jiného nemůže.

Pane Kříži, horší než dnes, už to být nemůže. Už několik let díky vaší vládě stagnuje ekonomika, zhoršuje se zdravotnictví, stoupá nezaměstnanost... Proč chcete pokračování tohoto zoufalství? Z lásky k ODS (TOP09)?

7 19
možnosti
Foto

Strana nic jiného nemůže? Mám pocit, že je to poněkud naivní názor ... MUDr. Ráth by možná rád objasnil další typy financování politických stran. 

Jinak rozhodně nevládne "moje" vláda a nechci též pokračování tohoto zoufalství. Podsouvat mi dokonce lásku k TOP09 či ODS??? Moje by byla odvážná, realisticky pravicová vláda typu přinejmenším baronky Thatcherové, když už.

17 6
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz