Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TF

Pokud měl článek zaujmout svými vulgaritami tak splnil účel. Obsahově aktuální tak v polovině devadesátých let , v současnosti spíš takový paranoidní blábol.

6 15
možnosti
PV

Pisete, ze nechapete, proc lide znovu strkaji hlavu do podobneho chomoutu, v jakem byli. Nerikam, ze ma odpoved je spravna, ale mozna na ni neco je. Ti lide dodneska nepochopili, kde se v tomto "vybydlenem skanzenu" skoro pres noc vzali miliardari, za to vi, ze jim to dovolili politici, kteri jsou z velke vetsiny na tech stejnych mistech uz od plysaku. Vadi jim, presto je znovu voli (to sice nechapu, ale je to skutecnost), nicmene si nejspis preji, aby jejich moc byla omezena nekym, kdo to dotahl k tak krasnym zitrkum na zapad od nas. A bohuzel jsou moc lini, aby si zjistlili, ze na zapade si politici udelali z veci verejnych dnes uz take biznys.

Bohuzel Vase vykriky nikdy nenajdou urodnou pudu, pokud stejne plamene budou zatracovany veskere obcanske iniciativi, ktere pak maji jepici zivot. Dokud nevymenime "volbu stejnych grazlu" za opakujici se hledani nadeje ve zmene, tak ta zmena prijit nemuze. A za to nemohou jen volici soucasne levice, ale i volici soucane pravice.

7 4
možnosti
Foto

Mě miliardáři nevadí, já nejsem závistivý člověk. Ať se těma miliardama zalknou. Horší je, že nám politici omezují svobodu a to právě s vidinou toho, že si tím k miliardám pomohou (netuší, že to blbost)

2 2
možnosti
MD

Tak nevim, jestli mam cist. Ten trapny snimek me nejak odrazuje.

5 5
možnosti
AN

pan autor je mimo realitu.řešení nenabízí,ale tři zdoje a součáti kapitalismu by aši dohromady dal šoudruži.;-DRv

3 8
možnosti
VC

Myslíte, že pánové Nečas, Klaousek, Drábek, Karolína Píč jsou lepší alternativou než Paroubkův či Sobotkův socialismus?

7 11
možnosti
Foto

To vám z článku vyplynulo? A co tato věta z textu: "Jsou v podstatě ve všech rozhodujících politických partajích, znovu obsazují nejdůležitější mocenské funkce, jsou bohatě zajištěni korupčními zdroji eurosocialistické ekonomiky. "?

20 7
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz