Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"...slavnostní akt kapitulace a kolaborace české politické reprezentace s představiteli vítězné mocnosti... "

Milí tzv. eurorealisté, chcete-li, aby vás bral někdo vážně, zbavte se nejdřív té pitomé hysterie, těch přirovnávání k Hitlerovi, protektorátu, bolševikům atp. Vstup do EU byl schválen v referendu výraznou většinou, jsme v orgánech EU zastoupení volenými i jmenovanými zástupci, podílíme se na legislativě EU a, mimochodem, dostáváme z EU víc peněz, než kolik do ní posíláme. Ať se vám to líbí nebo ne, jsme dobrovolně(!), z vůle většiny obyvatelstva, součástí EU a jsme dobrovolně(!) vázáni jejími zákony. Proto je vyvěšení EU-vlajky přirozená věc. Panika, kterou tento formální akt v některých dušičkách vyvolává, je dětinská a směšná.

11 14
možnosti
JC

Jakou výraznou většinou?

Pouhá třetina občanů nás tam zavlekla.

7 4
možnosti
PK

Tak jako se musím smířit s tím (a někdy i rád), že místo malých obchodků chodím a i musím do Globusu, tak světová úroveň ekonomiky je taková, že státy a větší než 10 melounů lidiček mají omezenou suverenitu. Může to být i nejméně špatné ze všech variant. Jsou horší problémy.

3 2
možnosti
BT

vy jste opravdu poděšená ovečka ;-D

5 7
možnosti
SB

Na rozdíl od pana Mudry jsem Váš článek četl celý a souhlasím s téměř každým slovem. Dodávám však, že z hlediska vztahu k EU byl Zeman při vší bídě lepší volbou než Schwarzenberg.

Ode mne karma.

14 5
možnosti
MM

Ráno si pro vás přijde gestapo? Příbuzní jsou už v koncentráku? Dále než nadpis jsem už nemohl číst. Važte slova!

3 15
možnosti
Foto

No, ono možná až půjde do tuhého, přijde k nám "bankovní daň na vklady" třeba ve výši 80%, peníze budeme používat na podpal a obyčejný člověk nebude mít co do úst, pak se možná nějakého internačního tábora či "gestapa" na uklidnění nepokojů v ulicích možná také dočkáme. Bohužel nejsem přílišným optimistou ve výhledu do budoucnosti ...

18 7
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz