Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste nepostřehl, že jsme prakticky 17. spolkovou zemí?

Tedy bez sociálních transferů...

Tak v čem bude rozdíl?

0 0
možnosti

Vlajka, tak jako minaret, je symbolem dobytého území !

Symbolem podřízenosti.. To Zemanovi nikdy neodpustím..

Eu stvořila socialistickou zrůdnost - tzv."solidaritu". Takže se politici jednotlivých států přestali bátpřekračovat rozpočet, půjčovat, zadlužovat. Protože vědí, že to nakonec za něněkdo zaplatí !!!

Pokud se EU nevrátí k principům EHS - snižování byrokratických bariér a zvýhodňovánívzájemných hospodářskách vztahů - a zároveň (!!!) VŠICHNI JEN ZA SVÉ i se svýmidluhy - pak milá EU velmi brzo krachne a my všichni dopadneme jak sedláci uChlumce !!!

S autorem naprostý souhlas...

2 2
možnosti

A jelikož tu čtu zase o našem radostném referendování k EU a jak máme být loajální, když už jsme do EU chtěli, tak jen pro připomenutí -

Referendum proběhlo 13. a 14. června 2003

Voličská účast na hlasování byla .....55,21%.

Z toho PRO vstup hlasovalo 77% zúčastněných, tudíž ve skutečnosti 3 446 758  =32,826% všech občanů ČR

Třetina !!!

2 2
možnosti

Také nesouhlasím s žlutými hvězdami na modrém podkladě. A už vůbec nesouhlasím s tím, že jsem se stal pokusným králíkem v rukou těch eurosocialistů. A proto podepíšu Svobodným petici na odchod z EU a budu volit Svobodné.

6 0
možnosti

Už je volím 3 roky. Máte to ale těžké. Je to jako za bolševika. Také je mnoho rodin závislých na dotacích a na veřejných prostředcích. Těch 2513000, co žije za svoje a živí těch 8000 000 zbývajících, je málo, i kdyby všichni volili Svobodné.

1 0
možnosti

Chápu, že jde o nadsázku, ale vlajka EU na našem hradě je pro mě opravdová tragedie. Naše poklonkování aparátu z Bruselu už dosáhlo takové úrovně, jako Stalinovi v padesátých letech.

6 0
možnosti
Foto

:-)až se nad Vámi začnou stahovat mračna, nejbezpečnější cesta do emigrace za svobodou vede přes Slovensko, nejlépe v přestrojení za topiče lokomotivy, jak se již dříve osvědčilo.Největší úskalí však vidím v tom, že dnešním drahám vládnou už jen motorová a elektrická trakce. Budeme muset počkat, až bude vypraven nějaký parní historický vlak...a nebo...bylo by velice stylové takový vlak u nadšenců objednat pod záminkou jízdy přátelství a uprchnout slídilům přimo před nosem.:-)

4 4
možnosti

Jenom si dejte pozor, aby ten vlak jel opravdu na Slovensko. Představte si tu tragédii, kdyby jel bez zastávky rovnou do Bruselu. A tam už stál takový nějaký pan doktor Barroso s rákoskou v ruce a vy musel projít unifikovanou EU šablonou. A ten kdo by jí neprošel, ten by šel rovnou do koupele. Historie už něco podobného zná.

3 0
možnosti

Jen aby ti satiru někdo nevzal vážně a nedal dohromady nějakou občanskou iniciativu na protest proti všemu možnému. Připadám si tu, s těmi protesty, jak v zemi třetího světa:-/

2 2
možnosti
Foto

Moc pěkně napsáno, zasmál jsem se, díky. Smát se je zdravé, obzvláště v pondělí po ránu (vstával jsem značně dřív, ale nejprve jsem musel dělat důležitější věci než si číst na webu :-)).

Obsahově s Vámi však nesouhlasím. Přeháníte. EU je něco jiného než Velkoněmecká říše, to víte. S byrokracií v EU a s velkým přerozdělování (hlavně do zemědělství) nesouhlasím. Euroval a hlavně to, tak jak se zdá, že jej bude EU používat, to se mi také nelíbí. Jsem pro Evropu a pro EU. Byl jsem umírněný Eurooptimista, klidně mě nazývejte Eurohurejem. Po tom, jak v posledních měsících probíhá politika v Itálii a hlavně po tom, jak a s jakými nevhodnými nepravdivými řečmi se řešil Kyperský problém, však už Eurooptimista nejsem a mám obavy, jak se EU a Eurozóna vyvine. Stále však doufám, že to dopadne alespoň trochu dobře. V době, kdy se na vládní úrovni a v EU dělají chyby, mají satirické články jako tento Váš smysl, protože v nadsázce upozorňují na problémy a chyby.

Současně se však Češi a Česká republika k problémům v EU musí postavit konstruktivně. ČR má zástupce v Evropském parlamentu, v Evropské komisi a na Evropských summitech. Tam musí hledat spojence a věci změnit k lepšímu.

Přeji Vám pěkný týden.

5 9
možnosti

J69a79n 86H80a23v96r26d73a

2. 4. 2013 12:09

Pokladam za hloupost diskuze o tom, kolik % volicu chtelo vstup CR  do EU.  Do EU vcelku logicky chtela vetsina obyvytel. Protoze chteli do takove EU, jakou znali. To jest do spolecenstvi bez hranic pro cestovani, pohyb zbozi, pracovnich sil. V dobe vstupu jsme netusili, ze budeme bojovat o OLOMOUCKE tvaruzky, ze prohrajeme POMAZANKOVE maslo, natoz aby jsme tusili system ZRUDNOSTI prerozdelovani a dotaci a uz vubec nas nenapadlo, ze budeme povine ZACHRANOVAT staty, ktere se svezly na vlne lacinych penez a letajicich pecenych holubu do huby. 

A do teto ZRUDNOSTI se EU  vyvinula diky OHLUPOVANI obcanu (REFERENDA O LISABONSKE SMLOUVE) a protoze je ve vedeni EU komunisticko socialisticky a ekonomicko mafiansky zalozenymi politiky.

Takze pokud se nekomu jevi Krizuv blog jako fantasmagorie, tak muze byt ubezpecen, ze to v realu zacas bude jeste horsi.

9 2
možnosti

no tak jste nás ubezpečil že bude hůř jen proto že jsme v EU a teď tu o tom jak by nám bylo bez EU skvěle

4 5
možnosti
Foto

současná podoba EU se mně vůbec nelíbí, ale vaše hysterie také ne.

5 10
možnosti
Foto

Milý pane, po přečtení vašeho článku mám obavy o vaše zdraví a doporučuji návštěvu psychiatra. Snad to půjde léčit.

6 16
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS