Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

SuperkarmaR^Právě teď je důležitější než jindy pozvednout znovu intelektuální zbraně k bojiproti temným myšlenkám státního vměšování, kontroly a tyranie, které po celédějiny lidstva vedly k nepředstavitelnému utrpení a bídě. Když se malá menšinapod falešnou záminkou altruismu a s pomocí nehumánních ideologií rozhodnepanovat nad ostatními, musíme se proti tomu postavit argumenty stejně, jako todělá prezident Klaus.

Morálnínadřazenost kapitalismu musíme mít dnes na paměti více než kdy jindy. Musímemít na paměti korumpující a degenerující vliv, který má na společnostkolektivní vměšování do života.Bránitkapitalismus by nemělo být nutné, mělo by stačit pouze jej vykládat.

17 5
možnosti
JK

Opravdu vynikající článek. Snad se vám to sjednocení poctivých, čestných a pravicově smýšlejících lidí podaří. Dnes jste to napsal opravdu skvěle. Tento článek bych bez váhání umístil do výběru, ať si ho přečte co nejvíce lidí. Přeji mnoho čtenářů a co nejvyšší KARMU, kterou dávám taky. :-)

21 7
možnosti
Foto

No od vás to sedí, pane "Kucharovici". Pokud se vám to tak líbí, proč na svém blogu píšete něco naprosto odlišného? Co vás navádí k takovémuto diskusnímu příspěvku?

9 6
možnosti
ZB

Tentokrát pane Kříži Karma s velkým K. Bohužel stádo příživníků dá vašemu článku mnoho minusů, protože je jednodušší přeci říci "Mám nárok na to či ono", než začít makat a jít do rizika. Mládek ukázal směr ČSSD ještě před volbami, bohužel volby ČSSD i tak vyhraje. Nahrál jim hlavní odkloňovač Kalousek s Nečasem, který ani neví za kterou stranu vlastně kope. Koho ale vlastně volit? V Česku neexistuje pravicová strana, jen mnoho prokorupčních stran, které si říkají buď levice, středové a nebo pravice.

12 5
možnosti
Foto

Sqěle napsané, pane Kříži, fakt majstrštyk R^. Mně, jako člověka s identickým viděním světa a "takyparazita" ;-D ale stále více trápí, jakou bude mít pravicový člověk příští rok volbu. Já tedy zatím, bohužel, žádnou nevidím. Možná by nebylo špatný udělat nějakou platformu podobně smýšlejících, nějaký sraz, anebo NĚCO, aby člověk neměl pocit, že akorát se skřípěním zubů čeká na poslední ránu tomuto státu.

14 7
možnosti
Foto

Díky, ano vidím to stejně. Je jasné, že v současnosti toho na výběr mnoho nemáme. Zkusme se dát dohromady třeba na Pravém prostoru, na který je odkaz na konci článku. Nejprve o sobě musíme navzájem vědět, poté se snad podaří dát dohromady nějakou významnější společenskou sílu.

8 4
možnosti
VH

Nejlepší rozbor reálné politiky jaký jsem kdy četl. Bude ale mít nějaký skutečný dopad? Kdo přijde na to jak odstranit nekonečně přebujelou státní mašinerii?

11 6
možnosti
Foto

Pokud by nevadilo pánové, rád se připojím.

2 0
možnosti

Skvele. R^

Neco mne ale rika, pane Krizi, ze to s tim vitezstvim soc.dem. nebude za az tak horke. Kazdopadne, "prizivnici" byli hrubou, velmi hrubou politickou chybou.

6 8
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz