Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U mě karma, ale je to spíš všechno k pláči;-(. Nevinil bych z toho ale primárně EU, tady jsme si to posrali sami...

0 3
možnosti

Čím hloupější článek, tím více přitahuje administrátory. Už ani čtenářům nestojí za diskuzi. Tolik nepřesností, nesmyslů, polopravd a vyložených lží dokáže sesmolit pouze Kříž. Rv

1 5
možnosti
Foto

No Rudolfe? Minule si jste se tady prsil, že jste vlastně já a dneska už zase ve staré formě? Udělejte si v tom trochu pořádek. Jinak, kde máte svoje článečky a blog? Jardu Indiana Jones Mrázka jste pochoval?

3 1
možnosti

D98a35v36i37d 34I48z79a58k

12. 2. 2013 16:53

nejsem si vědom, zda tuto situaci zavinil brusel, zavádění solár není nic špatného, špatné jsou podmínky a na těch má největší podíl ČSSD a KSČM svými pozměňovacími návrhy: http://neviditelnypes.lidovky.cz/ekonomika-vykupni-cena-fotovoltaicke-elektriny-fum-/p_ekonomika.asp?c=A100305_184630_p_ekonomika_wag

1 2
možnosti
Foto

V tom nejsme ve sporu.

1 2
možnosti

Největší průser v oblasti fotovoltaiky není bruselské doporučení ,ano bruselské doporučení...žádné nařízení...ale chování českého státu , který z toho udělal to , co udělal. Nenadávejme na Brusel , ale na sebe. Že jsme umožnili bandě zmetků , aby nás okradla. A pane Kříž , nezastával jste se někdy v nějakém Vašem blogu anonymních firem ?

5 0
možnosti
Foto

Ano, je to jako s podobnými "doporučeními z Brusele". Vždy to nějak zaplatí ta masa anonymních plátců dani. Co se týče a.s. na doručitele, nemám s nimi problém, ale nesmí obchodovat se státem či polostátními molochy. Pokud chtějí dělat obchody za státní peníze, musí být jasně patrné kdo.

2 4
možnosti

Pana Kříže na ministerstvo propagandy a dění!! Vyhodit všechny ty dosazené šíbry ještě horšími šíbrovskými komisemi:

A už žádný oportunismus -  jen vyslečení zlokazů do  NAHA a pěkně mrskat vrbovým proutím do červena - Lucka jim zazpívá.

Přímý přenos k rannímu kafi, v poledně i místo obědu. No a večer něco  na napružení místo spaní - zvedneme i tržby hospod!!  ´

          Arcidaňař - "Kalous" už má na GRÍN-elektrikáře  DAŇ z bussinesu - jen  s 20 -letou garancí.

          TUPCI - to bude zase TERNO !

1 2
možnosti

veskera moc patri lidu a ten se vzdycky necha podojit politiky a jim blizkymi strukturami. navic idealni pro ne je, kdyz jim to jeste posveti Greenpiss apod., pak je to dobrovolne a pro dobrou vec.

2 0
možnosti

ta poucka me tehdy take zaujala.. jenze jsem netusil jak souvisi elektrifikace s bolsevismem.. diky za vasvetleni

2 1
možnosti
Foto

Díky za článek, až dosud jsem si neuvědomil, že heslo komunismus = sověty + elektrifikace bylo pouhým nástrojem, jak vytunelovat kulaky.

4 1
možnosti
Foto

Souhlas. Záležitost problém dost dlouho trvající. Jenže za tu dobu vzniklo dalších takových ohnisek víc. Poslední, obdoba vzniká právě nyní s pěstováním  jisté rostliny a drahých produktů z nich... A NIC SE NEDĚJE.... Zdánlivě, tak díky za článek, jen jaksi nestrávit celý den čtením byť dobrých článků. Hledat JAK "to" jde a ono "to" jde:-). KCO.

0 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz