Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Úspěšný a schopný podnikatel už od rána tvrdě maká a nemá čas na takové c ....y a ještě k tomu se předvádět v diskuzi. Takových ufňukaných rádoby podnikatelů můžu kolem sebe přehazovat vidlemi. Tady je tvrdý kapitalismus, který nezná v podnikání bratra, když na to nemáte, tak zaplaťte partnerům dluhy a nechte se zaměstnat. Podnikání není pro žádné s...y a měkoty. Rád vám vysvětlím, co na tom nepochopíte.

3 3
možnosti
Foto

Pokud je to o vás, úspěšném a schopném podnikateli, pak mne udivuje, že tedy máte ten čas na c.....y a předvádění se v diskusi. Jenže, pokud vám to tady připadá jako tvrdý kapitalismus, tak se nedivím už ničemu z vašich myšlenek.

2 5
možnosti
Foto

Pane Kříži, normálně mě těma vašima ideologickýma žvástama štvete.

"Zarputilí bolševici nenávidí a dávají jednu ránu za druhou podnikatelskému  stavu (vám)." Co jsou sakra tohle za ideologický kecy? Pak nemáte o podnikání ani páru a nedivím se, že jste položil firmu nebo několik firem.

3 3
možnosti
Foto

Místo odpovědi na mou otázku níže, jste si v textu něco překroutil a vložil mi do úst (lépe řečeno do klávesnice) něco jiného než bylo napsáno. To mi stačí. Další odpověď již nepotřebuji.

1 4
možnosti
MD

Hlavni uvedene pravdy jsou pravdami, myslenky clanku jsou jasne a v podstate nediskutovatelne. Karma.

4 2
možnosti
MV

Absolutní souhlas. Kdokoliv kdo podniká je podezřelý. Podnikatelé jsou děleni na ty co ještě nechytli a na ty co sedí. Většina národa se tomu směje. Jen si kladu otázku co by se stalo, kdyby se na to prostě podnikatelé a živnostníci vykašlali a šli si hledat zaměstnání? Kdo by tenhle cirkus financoval. Z čeho by si naši poslanci vypláceli své darmožroutské platy? Z čeho by žila celá státní správa? Kde by se vzalo na důchody?

Slušní podnikatelé a živnostníci si nezaslouží pohrdání a dehonestaci. Lumpy potrestat, ale stavu jako takového si vážit a podporovat jak to jen lze. Nemají to jednoduchě a odbory se jich nezastanou. I když ti naši odboráři by spíš měli kandidovat do voleb. Stejně se chovaj jak politická strana.

Podtrženo sečteno KARMA JAKO BRNO

3 4
možnosti
MD

Kdyby jste k tem slusnym podnikatelum priradil i jejich zamestnance,

Na ne jste pri tvoreni hodnot zapomnel.

1 0
možnosti
Foto

Nevím pane Kříži, čím se vám pochlubí pan Holík, ale co čtu vaše články, tak mě mrzí, že se dopouštíte hodně polopravd, svádíte skoro vše na ideologii a hlavně a to je podle mě nejdůležitější: píšete o podnikání a přitom jste sám neúspěšný podnikatel. Jsem bloger, jmenuju se Mrázek a podnikám zhruba od roku 1988. Ne, komouši za vaše neúspěchy nemůžou. !!

3 2
možnosti
Foto

Pane Mrázku, nevím sice jakými myšlenkovými pochody jste dospěl k závěru, že tento článek je o mých podnikatelských neúspěších způsobených komunisty, ale budiž. Napište mi, prosím, v čem vidíte v textu polopravdy a čím vás jako tedy úspěšného poctivého podnikatele od roku 1988 tento článek tolik irituje? Co vidíte dobrého na tom, že drtivá většina středoškoláků chce být státním zaměstnancem, co vidíte dobrého na 75% zdanění a masivním přerozdělování. Díky.

4 2
možnosti
JH

Pokud přijmeme,že se přerozděluje 75% financí, pak je mi záhadou,kam ty peníze jdou, když za ně jsou menší investice do budování infrastruktury , školství, zdravotnictví  a sociální oblasti, než když se před rokem1989 přerozdělovalo 100%. Vždyť se odevšad ozývá,že chybí peníze i jen na údržbu a provoz....

1 3
možnosti
Foto

Faktem je, že se naprosto nedoceňuje formace osobnostních stránek vedoucích k podnikavosti, samostatnosti a sebedůvěře - a to v rámci celé společnosti už od školek.

...

Že by se alespoň středoškoláci dozvěděli něco o tom co je Kiyosakiho cash-flow kvadrant? Tak o tom si můžeme jen nechat zdát. A to už tu máme kapitalizmus 22 let.

0 3
možnosti

Je hezké, že k záchraně podnikatelského stávu u nás stačí tak málo,  znalost nějakého Kiyosakiho cash-flow kvadrantu !

3 2
možnosti

Mám dotaz, nějak mi uniká, co bylo bezprostředním podnětem k sepsání tohoto článku?

3 0
možnosti
Foto

Ten průzkum mezi středoškoláky.

2 3
možnosti
RH

Já bych pane Kříži vaše neúspěchy a krachy v podnikání na komunisty neházel. Prostě na to nemáte a to je vše. Něco jiného je si natřásat peří na blogu a bojovat s komunismem a něco jiného je realita. :-)

4 4
možnosti
Foto

Rád si nechám, pane Holíku, od vás poradit. Pochlubte se svými úspěchy ...

1 3
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz