Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale pane Kříži. Ustavičné bolšanské fňukání neúspěšného a tím pádem neschopného podnikatele zde na blogu není namířeno proti nikomu. Naopak dělá radost komoušům v duchu tradic, čím hůře, tím lépe a proto mně to vaše neustálé brečení a svádění vašich krachů na Top 09, komunisty nebo ODS irituje. Nekecejte tady nesmysly o nějakém ukájení, protože mých příspěvků za poslední měsíc nenapočítáte ani do deseti, ale vy jste vyjímka. Dokud tady budete bolšansky fňukat a obviňovat tento politický systém, tak se vždycky ozvu a nic s tím nenaděláte. Vidím, že na blogu jste silák, ale osobnímu setkání se vyhýbáte, přitom nemáte důvod. Právě naopak, můžeme si vše vyříkat zpříma a do očí. Nechte toho brečení a jalových keců a přijeďte. Kdo vám vyhrožoval a dělal na vás ramena mě nezajímá.

3 2
možnosti
Foto

Sice nevím proč pořád zakládáte nová diskusní vlákna, ale asi chcete mít to vaše důležité hned nahoře. Chcete si se mnou něco vyříkávat? Dobře. Přijedu k vám na firmu. Chci poznat realitu úspěšného podnikatele, který to zvládá tak levou zadní, že může téměř všechen čas věnovat exhibování na diskusích zde na blogu. Ať jako Mrázek, nebo jako Rudolf Holík. Chci poznat to tajemství poctivé podnikatelské práce od roku 1988, kdy vám nevadí šílené zdanění, korupční zlodějiny ani tunelářské privatizace. Chci poznat vaše zázemí kamarádů z StB. Dejte mi adresu a posíláním peněz na vlak či na taxík se obtěžovat nemusíte. Nějaké drobné snad najdu.

2 5
možnosti
Foto

Pane Kříži, zítra, tj. 2.2 sobota vás odpoledne zvu do golfového klubu na Čeladné. Všechny náklady uhradím, najměte si třeba taxi, není problém. Budete mít možnost mě a mé přátele z podnikání poznat osobně. Uvidíte úspěšné podnikatele na vlastní oči, kteří vás (i když se to dnes nenosí) přijmou mezi sebe, jako sobě rovného. Strávíte jako VIP host svůj čas příjemně a užitečně a určitě vám to neuškodí. Nic nepotřebujete, o vše bude postaráno. P.S Klidně si přiberte toho Stupku s Jílkem a Holíkem. Ale prosím, už nekňourejte.  Rád vás poznám osobně. J. Mrázek

3 1
možnosti
Foto

Půjdem spolu na maškarní dětský ples?

2 4
možnosti
Foto

Už jsem zpět u compu. Pane Kříži, tady nejde o to, jestli máte strach, nebo děláte na netu ramena. Tady nejde o to, co a jak píšete, mně jde o to, jak pořád kňučíte, že za všechno můžou komunisti, pak zase ODS a TOP 09 a kdoví kdo bude další. Bečíte jak stará Blažková a děláte nám podnikatelům tím fňukáním ostudu.  Znám podnikatele vozíčkáře, co to podnikání opravdu nemají lehké, ale nikdy jsem je neslyšel tak fňukat nad svým osudem jako vás. Opravdu jste pravicově uvažující podnikatel? Pokud ano, tak proč bečíte jak bývalý okresní tajemník KSČ, který dneska musí ve fabrice zametat špony aby se uživil.

3 1
možnosti
Foto

Ale to je přesně důsledek naší cesty od socialismu. (K socialismu.)

2 1
možnosti
Foto

Ano. Bohužel to vyhovuje čím dál více lidem.

2 3
možnosti
JJ

J41a26n 62J24í43l85e40k

1. 2. 2013 11:55

Ano pane Mrázku, rád si dám poradit jak na to, dokonce za dobrou radu i zaplatím. Jistě máte ICO, živnostenský list na poradenství a dobré reference. :-):-) Pokud chcete platbu, jistě rád tohle vše předložíte abych nenaletěl nějakému zamindrákovanému mluvkovi. :-)

4 2
možnosti
Foto

Píšete pane Kříži, že chcete podnikat, žít v klidu, spokojeně a beze strachu z riskování a z obavy, že o vše přijdete. Přeloženo: lehce makat bez zodpovědnosti za své činy a osobu a mít v podnikání úspěchy a peníze. Ještě jednou, tady je tvrdý a bezohledný kapitalismus - socialismus už dávno skončil. Čím dříve si to uvědomíte, tím lépe pro vás, vaše podnikání i vaši rodinu. Neradím, píšu svůj názor po přečtení x vašich ufňukaných článků.

6 9
možnosti
Foto

No vidím, že jste se níže zapomněl přelogovat z Rudolfa Holíka na Jaroslava Mrázka, tím je vysvětleno vše. "Obdivuji" takovéto hrdiny v diskusích.

4 7
možnosti
Foto

Pane Kříži, pokud pořád nadáváte a svalujete své podnikatelské neúspěchy na druhé a nepříznivé okolnosti, tak máte možnost rozjet firmu v zahraničí, kde jsou podmínky podle vás lepší. Uvítám, že mně ukážete stát v Evropě, kde to není podobné, či dokonce lehčí než v ČR. Možná se dozvím něco nového. Ale přestaňte už do p... pořád skuhrat a fňukat, tímto podnikání nenastartujete.

4 5
možnosti
MD

Kdybyste se alespon cast casu, ktery venujete osobe autora venoval obsahu clanku, vyvratil nektere jeho vstupy a nasledne zavery, pusobil byste duveryhodneji. Ovsem takto.

4 4
možnosti
PM

Karma. Zrovna předělávám etikety, protože souzdruzi v Bruselu vymysleli novinku - povolená zdravotní tvrzení.

3 3
možnosti
MD

Vcera se ve hre na EU zapomnelo na spoustu ne_zdrave vyzivy z jeji produkce.

1 4
možnosti
JH

Tvrdit že ODS a TOP09 jsou levicové strany je holý nesmysl, na to se zeptejte lidí,na které nejvíc dopadly jejich asociální produkty! To,že si z pravicových hodnot tyto strany vybírají jen to,co se jim hodí,to je jiná věc-jde to vidět na jejich programových prohlášeních,které jsou někdy pravým opakem toho,co pak prosazují (viz zvyšování daní). V levicovém pojetí jsou vyšší daně určené k financování,chcete-li dotování školství,zdravotnictví a ostatních neziskových sektorů.

6 1
možnosti
MD

Ovsem podnikatele/podnikavci napojeni na statni a dotacni penezovody jsou

se stavajicim stavem spokojeni.

1 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz