Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvělé, mám radost, že mé příspěvky nedají bolševikům spát. Přiznám se, přečetl jsem první větu a žádné překvapení, opět se valí pouze rudý hnus. Jen Kříži pište, lžete, překrucujte, lustrujte a napadejte, přesně v duchu eSTeBáckých tradic. Marná sláva, jak to má někdo v DNA, tak nemá šanci se toho zbavit. Komoušům se nemá uhýbat, ať přečte co nejvíce lidí, co rudí dokážou vymyslet za falešné konstrukce a špinavosti. A jak dokážou nenápadně pod pláštíkem pravicovosti napadat tento svobodný režim a dávat bolševickou nálepku pravicovým stranám. Jen ať se kroutí, plivou kolem sebe a bezmocně prskají v posledních křečích, stejně jim tato, byť mladá a nedokonalá svoboda nedá šanci. A to je dobře. Ne Kříži, vám a vám podobným už pšenka nepokvete a vaše snaha znevažovat demokracii a pravici je marná. Ale hlavně, a to mi opravdu vadí, už přestaňte kňučet a fňukat a obviňovat ze svých krachů a neúspěchů ODS a TOP 09. Těším se na další reakci. :-)

4 5
možnosti

tak Vás nějak pročítám a usuzuji,že jste si asi dnes řádně při pondělku pořádně šlehnul-komediant k nezaplacení

2 5
možnosti
Foto

Určitě to bude další STéBácký blábol, který ani nemusím číst, ono se vlastně od ufňukaného prodavače rudých maňásku (že prý podnikání :-)) nedá nic jiného čekat. Všichni  kolem jsou rudí a můžou za jeho krachy, dluhy a neúspěchy. Dokonce už i ODS a TOP 09 jsou levičáci. Přitom stačí tak málo - poctivě makat a mít na to. Ale, prodávat červené maňásky, žít z poštovného a chtít hned mercedesa a přitom být ještě zamrzlý v socialismu, tak to prostě nejde. Zajímavé je, honit komunisty na internetu a přitom jich mít tolik v rodině. Kdepak, potomci politruků, udavačů a pomocníků VB mají dnes  utrum, ty doby jsou naštěstí pryč, kdy soudruh zvedl sluchátku a synáček měl školu jistou. Vážím si těch, kteří doslova živoří a dělají vše, aby se jim firma nepoložila. Třeba jen už proto, že pořád nefňukají a neplivou rudou slinu na pravicové strany. NE! Komoušům (i těm zakukleným) neustoupím ani o milimetr, u mě mají smůlu. Já ještě nekončím. :-)

4 4
možnosti
Foto

Tak ještě jednou a pomalu: Je opravdu neuvěřitelné s jakou vytrvalostí dokážete vršit hromadu exkrementů, vyválet se v ní a ještě ta lejna stříkat kolem sebe. Bylo by to pochopitelné u mírně retardovaného žáčka prvního stupně zvláštní školy, ale u dospělého člověka? Navíc u člověka, který o sobě tvrdí, že je ctihodný úspěšný podnikatel, majitel několika prosperujících firem a pozor, i Mercedesu ML černé barvy! U člověka, který si na svém blogu hraje na morálního arbitra?

Přesně tyto podpásové výmysly o mě a mojí rodině poprvé použil v diskusi pod mými články již před několika lety jistý nick P.Farsky, po něm pak štafetu přebral I.Perek a několik podobných přezdívek vždy ze stejné IP adresy. Měl jsem to skoro v každé diskusi u každého článku, záleželo jen na tom, zda tyto nicky nebyly pro sprosté urážení každého, kdo se jen otřel o KSČM nebo ČSSD, zrovna zablokovány. V posledním čase pak jejich "argumenty" převzal jistý Rudolf Holík.

Vždy jsem si říkal, co to může být za chudáčka, který prosedí celý den i noc u internetu a plive jednu nechutnost za druhou. Den za dnem, noc za nocí. Přitom se též chlubil svým nekonečně úspěšným podnikáním, továrnami v cizině, několika zahraničními vysokými školami, které bravurně absolvoval a omračoval ostatní svým velkolepým bohatstvím. Též mne poučoval o mém fňukání, moralizoval,  povýšenecky "radil" a označoval mne za jeho nedosažitelný póvl. Stejně jako vy.

No a co zbylo když spadla opona anonymity u posledního převtělení těchto otravných rudých vší? Vykulený Mrázek, co si to nedokáže pobrat a uznat, že je za hlupáka.  Nikoliv úspěšný podnikatel, nikoliv majitel několika firem, nikoliv zámožný ctihodný chlap. Ušmudlaná nicka, která si svoje komplexy léčí neumělým kompilátem obrázku s Indiana Jonesem na profilovém fotu svého blogu. Je třeba ještě něco dodávat? 

No nic, pište dál Mrázku. Strana vás volá do boje. Možná to někdo z vašich soudruhů ocení. Pod mým blogem je to však opravdu zbytečné.

3 5
možnosti
Foto

No konečně jsem se dočkal Holíku, pardon Kříži.

Popravdě, já už ani ty vaše rudokádrovácké příspěvky nečtu. Ale dělá mi radost vám psát a dívat se, jak se vám pění ta bolševická krev :-) Ale jak říkal můj otec, komoušům se nesmí uhýbat ani o milimetr (můj otec Kříži nebyl v KSČ, nikdy neseděl za lumpárny ve vězení, ani nedonášel soudruhům z VB a dokonce jim s páskou na ruce nedělal pomocníka) a toho se budu vždycky držet. I když jsem už ty rudobolševické cancy přestal číst, tak budu na ně reagovat. Dneska se už člověk nemusí udavačů bát, protože udávat není kde. A o to se zasloužila hlavně pravicová strana ODS na kterou dnes házíte špínu. Asi víte proč. Ale hlavně přestaňte pořád fňukat a brečet. Těším se na reakci, rád si dělám radost a psát nějakému prodavači rudých maňásku k tomu patří. :-)

4 2
možnosti
Foto

No, takže závěrem. Naprosto dokonale jste nám zde Mrázku předvedl jak se chová bolševický troll přichycený na švestkách svých lží a demagogických virtuálních konstrukcí, z čehož nijak nevybočuje ani tento váš poslední příspěvek. Racionálně uvažujícím lidem jste k smíchu. Jen připomenu vaše první slova zde v diskusi, když jste byl ještě anonymní, neodhalený Rudolf Holík:

"Já bych pane Kříži vaše neúspěchy a krachy v podnikání na komunisty neházel. Prostě na to nemáte a to je vše. Něco jiného je si natřásat peří na blogu a bojovat s komunismem a něco jiného je realita. :-)"

Komu chcete namluvit, že to píšu já? Myslíte si opravdu, že všichni lidé mají takový deficit logického myšlení a IQ houpacího koně, dle kterého své okolí posuzujete se svým rozhledem vy? 

Ukázal jste nám, co je podstatou "osobnosti" vašeho formátu. Bylo to velmi poučné. Udělat ze sebe takového hlupáka se povede opravdu málokomu. Víc k tomu již nemám co dodat. Sbohem.

2 5
možnosti
Foto

Jen si Kříži vymýšlejte a lžete jak vám hrdlo ráčí. Klidně si dál pište své rudě vybarvené články komoušům pro radost, ať se třeba ukarmují. Nevadí mi ani vaše bolševické triky s Holíkem & spol. Dokonce si dál zbaběle hledejte  výmluvy, proč se vyhýbáte osobní konfrontaci a dál si v duchu STB lustrujte mou osobu a pište své fantasmagorie, to mi u nějakého prodavače maňásků nevadí, ale co mi fakt vadí, je to neustálé bolšanské kňučení a fňukání. Spolek profesionálních plaček by z vás měl radost. A co mi dál doopravdy vadí, je vaše očerňování a špinění pravicových stran ODS a TOP 09. Rád si počkám na reakcí. :-)

3 2
možnosti
Foto

Mrázku, zcela evidentně už nevíte kudy kam a tak jen omíláte svoji mantru o fňukání. Já vám prozradím ještě jedno malé tajemství naší současné informační společnosti, která vás opět usvědčuje z křiváctví a nesmyslných lží.

Tento blog je například zapojen do počítání návštěv Top list. Zde se dá velice pohodlně vypozorovat z jaké IP adresy a v kolik hodin sem kdo přijde. Například včera je možno dohledat, že já jsem zde byl naposledy v 18:33 (IP ... ktvmb.cz), jak se objevuje připojení ze sítě kabelové TV našeho města, vaše poslední 3 návštěvy jsou zajímavé: 19:23 - přečíst, odepsat - 19:33 příspěvek Rudolf Holík, odhlásit, přelogovat a další návštěva: 19:45 - napsat příspěvek - 19:50 Jaroslav Mrázek. Před tím dopoledne: 10:48 - přečíst, odepsat - 10:54 Jaroslav Mrázek. Zajímavé, že? Stále tady chcete někoho usvědčovat ze lži a podsouvat někomu vaše alterego Holíka? Já vím, že všem komoušům je lhaní, podvádění a překrucování skutečností vlastní, neboť je to vlastně základ jejich politického programu, ale opravdu se zde musíte takto zesměšňovat? 

Co se týká očerňování pravicových stran ODS a TOP09 ... Už jen to, že je označujete za pravicové o vás vypovídá více než si myslíte. Zajímavé je to i v kontextu vašich článků na blogu, kde členy ODS titulujete soudruhu??? Tak jak to je? To je tak průhledná demagogie, že by neuspěla ani u vašich soukmenovců. Kdo si myslíte, že vám na to skočí? 

Je mi vás v podstatě líto a vyjádřil bych vašemu uzlíčku nervů a přeludů snad i nějaké povzbuzení, pokud byste se ovšem ke všem lapsusům zde v diskusi postavil čelem. Jenže na to zcela evidentně nemáte, neboť jediné co umíte je anonymně plivat špínu jako poslední mužik s rudým stigmatem na mozku. Tak si zase něco napište o fňukání, úspěších v podnikání a Holíkovi, kterého neznáte. A nezapomeňte to dát opět úplně nahoru.

3 5
možnosti
Foto

Jen si poslužte Kříži, ať si to lidé přečtou. Kličkujete, kroutíte se jak slizký úhoř a zbaběle se vymlouváte, místo abyste narovinu řekl, že máte strach přijet. A tohle má bojovat s komunisty? Tento fňukal, který špiní a pomlouvá pravicové strany. Tento ubečenec, pro kterého jsou všichni rudoši, jen proto, že se neumí přizpůsobit této době a pořád žije ve svém milujícím socialismu? Ten pan Kostelanský to vystihl velmi dobře. Ostatně bloger Kucharovic svým souhlasem také! :-)

4 4
možnosti
Foto

Mrázku, vy to nechápete, že? Já vám to tedy zkusím ještě jednou vysvětlit. Přijel bych za člověkem, který o sobě píše, že poctivě podniká již od roku 1988, vlastní několik prosperujících firem a navzdory stavu, který popisuji ve svém článku, nemá žádné související problémy, neboť se dokáže lehce vypořádat se všemi mnou popisovanými úskalími, byť je nazývá fňukáním. 

Jenže co z naší předlouhé diskuse vyplynulo? Mrázek nemá nic. Je ulhaná diskusní otravná červená veš, která jako synonymum úspěšného podnikatele vnímá bývalého důstojníka StB, který zbohatnul při "privatizaci" OKD a jako symbol úspěšného podnikání vnímá jeho golfový klub. Tedy zcela zásadní atributy potrefené husy, která se našla v textu mého článku a nyní v diskusi zběsile kejhá. 

To si opravdu myslíte, že bych jel přes celou Moravu podívat se na prolhaný obličej někoho, kdo navíc ani neudrží myšlenku a neumí se řádně přelogovat při budování svých virtuálních konstrukcí? K tomu mi stačí vaše fotografie zde v diskusi, nebo na vašem blogu, byť tam vás poněkud zklamal program na úpravu z Mrázka na Krokodýla Dundee. 

Jste směšný a trapný zároveň. Vaše chování navíc vykazuje prvky obsese, kterou zřejmě nedokážete potlačit. Vše pak korunuje vaše komunistická zatvrzelost a estébácká demagogická prolhanost, kterou se marně snažíte maskovat. Za takovými lidmi nejezdím.

4 4
možnosti
Foto

Kříži, marně se snažíte být osobní, na mě ty vaše bolšanské kecy neplatí. Klidně dál obviňujte komunisty z vaší neschopnosti podnikat, kdy vedete jednu firmou za druhou ke krachu. Je vaše věc, že se neumíte přizpůsobit době po roce 1989 a pořád žijete socialismem a třídním bojem podle odkazu vašeho otce. Viňte si dál z vaší neschopnosti ODS i TOP 09, že to jsou ony, kdo můžou za vaše krachy. Klidně si dál používejte komoušské metody se svým životním partnerem Holíkem, to je vaše věc, ale už přestaňte konečně fňukat a bečet. Když na podnikání nemáte /i když přes net prodávat maňásky na dva prsty/ nazývat podnikáním je .... ale proč ne. Když už jste dostal vyznamenání za článek i od blogera Kucharovice, tak to jistě něco znamená. (Pokud jste ovšem rodina, tak je to pochopitelné.) Dál špiňte ODS a TOP 09 k velké radosti komoušů, ale přestaňte konečně fňukat, že za všechno můžou ONI a vy jste pouze oběť. Oběť možná ano, ale pouze své neschopnosti  a bolševického myšlení. Ale proč já to vlastně píšu, viděl už někdo, že by se rudoši změnili? :-)

4 3
možnosti
Foto

Hm, opět nové vlákno, ale starý Mrázek. Proč mne nerozstřílíte převahou svých argumentů a pravdivých tvrzení v započaté diskusi níže? Tento zvyk tady měl svého času jistý I.Perek, taky takový zajímavý troll, ale to jistě nemá s vámi nic společného.

Takže abychom to shrnuli. S tím Kucharovicem dobré, až na to že jeho a vaše články jsou si podobné jako vejce vejci, s mým životním partnerem Holíkem taky dobrý pokus, ale to by tady nesmělo být evidentní, že je to vaše pseudoidentita, ze které se občas zapomenete přelogovat. Moje jedna firma za druhou vedená ke krachu je asi tak relevantní jako vaše superúspěšně prosperující firmy od roku 1988, které jen nemají sídlo ani zápis v OR, popřípadě musí sídlit v ilegalitě sklepení nějakého hotelu, kam vás vozí Mercedes ML černé barvy. 

Nechcete být osobní, ale po vzoru estébáckých metod tady cosi jakoby naznačujete o mém otci a třídním boji? Nemá snad ani cenu na tento flus reagovat, ale přeci jen - jak moc jste nemocný, že se dokážete snížit k něčemu takovému?

A nakonec snad jen k tomu bolševickému myšlení. Je opravdu úsměvné, když se komouš proti tomu vymezuje, ale to je takový váš folklór, že? Sundejte si tu masku a normálně mi jako chlap vynadejte, pokud se mnou nesouhlasíte, argumentujte, předložte sílu vašich myšlenek, ale nechovejte se jako primitiv. Rudého trolla na sobě nezamaskujete ani kdybyste se rozkrájel.

3 5
možnosti

Spoločnosť by bola oveľa lepšie, ak by platili 2 pravidlá:

- každý zamestnanec štátnej správy by sa  aspoň 1 až 3 roky (podľa výšky funkcie) musel aspoň rok živiť ako podnikateľ. Ale ako podnikateľ, ktorý nezarába na štátnych zakázkach, ale musí plávať v trhovom prostredí

- do vrcholnej politiky by mohli ísť len ľudia, ktorí dokázali úspešne vybudovať a riadiť firmu či firmičku (aj keď len s 1 zamestnancom), ktorej biznis by sa netočil okolo štátnych objednávok.

Keď sa niekomu zdá podnikanie také jednoduché a zlodejské, nech si zriadi vlastnú živnosť. Nie je nič jednoduchšie. Ráno vstanem, obehnem 2 úrady a na obed už môžem byť podnikateľom. Keď to niekomu poviem, hneď si nájde 10 výhovoriek - nemám peniaze, nemám myšlienku, nemám kontakt a známosti, atď. atď.

PODNIKANIE NIE JE PRIMÁRNE O ZAROBENÝCH PENIAZOCH, ALE O ŽIVOTNEJ FILOZOFII. Aby sa zo zamestnanca stal klasický podnikateľ (za toho nepovažujem niekoho, kto je napojený na štátne kšefty ani toho, kto živnosť prevádzkuje ako švarc systém - to je len zamestnanec pracujúci na živnosť), musí si najskôr urobiť poriadok a inventúru vo svojej hlave a zmeniť vnímanie sveta okolo seba. Bez toho to nejde. Aj preto podľa štatistík do 5 rokoch skončí 90% začínajúcich podnikateľov.

6 1
možnosti
Foto

Máte pravdu pane Kostelanský, ale někteří to ne a ne pochopit a budou ze své neschopnosti vinit druhé.

4 2
možnosti

Poměrně výstižně napsaná realita. Škoda, že je tak ideologicky podbarvena. Dnes se musí podnikatele hodně ohánět, protože jde kolikrát o přežití a na politiku většinou nemají čas ani chuť.  A další požadavky, směrnice a příkazy se na ně jen hrnou.

6 1
možnosti

Velice dokonale popsáno ... bohužel Rv A jak píšete - kdo to nezkusil, nepochopí ;-(

6 5
možnosti
Foto

Moji reakci máte pod blogem paní Čihákové. Ale vrátím se diskutovat zpátky sem. :-)

4 2
možnosti
Foto

Dlouho jsem se tak na nepobavil jako diskusí s vámi a tento vzkaz mne doslova rozebral na kousky :o) Diskuse, tak nějak, napříč blogerským spektrem, pod všemi blogy, pod několika falešnými jmény? Člověče nemáte nějakou poruchu? Presentujete se zde jako otravná ulhaná červená veš, která ani tváří v tvář odhalené realitě není schopna přiznat svoji ubohost. Vaše kydy vám můžou polykat i s navijákem tak akorát vaši soudruzi v Naší pravdě či Haló novinách, ale sem už raději nechoďte. 

Já vím, že komouš nachytaný i při evidentní lži bude demagogicky dštít oheň a síru, překrucovat fakta a dále hájit svoje lži tak, jak je vycvičený z partajních schůzí a jak je naprogramován jeho mozek vymytý rudou propagandou, ale tady tím nikoho neohromíte. Svět není jen banda fízlů z StB, rozkrádajících státní majetek a jejich obdivovatelů a podržtašků. Za tou rudou mlhou jsou, pane Mrázku-Holíku, či jak se opravdu jmenujete, i normální, myslící lidé, kterým je z vašich žvástů a existencí na zvracení. 

Nevím sice, zdali jste opravdu onen Jaroslav Mrázek, svého času člen dozorčí rady tiskového orgánu KSČM Naše pravda, ale vaše rétorika je velmi podobná tam publikovaným textům. Chápu, že vás tedy moje články musí rozpalovat do ruda, neboť jsou popisem vzorců chování a uvažování právě takových jako jste vy, což nedokážete vydýchat. Tak se pomocí virtuální "anonymity" alespoň snažíte vylít na diskusí co největší kbelík špíny, což vás zřejmě alespoň částečně uspokojí, když už tedy dnes nemůžete po soudružsku sepsat udání, že? 

Bohužel jste se do toho zamotal tak, že to nezvládáte a zapomínáte, že žijeme nikoliv v komunistické cenzuře, ale v informační době. Je to to málo, co jsme sametovou fraškou alespoň dokázali na vás komunistech vyvzdorovat. Svoboda slova. Zatím stále trvá. Díky ní se pak taková rudá nicka jako vy odhalí v plné "kráse" svých lží, demagogických blábolů a falešných realit. Pro mne to bylo velmi poučné.

1 4
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz